-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Eglės ir Vytauto Juozapaičių šeimoje netektis – mirė dainininkės tėvas Romanas Milašius

Dainininkė, moterų vokalinio ansamblio „Eglė“ vadovė Eglė Juozapaitienė išgyvena skaudžią netektį – mirė jos tėvas Romanas Milašius, praeityje garsus Lietuvos kalnų slidinėjimo entuziastas.
Vytautas ir Eglė Juozapaičiai
Vytautas ir Eglė Juozapaičiai / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Eglės tėvas buvo ypatingai gyvybingas. Jis buvo ir sklandytojas, ir baikeris, ir kalnų slidininkas, ir autoraliu užsiiminėjo. Tačiau ateina laikas, kai viena kūno dalis sugenda. Nebeišsaugojom, neužteko jam jėgų kovoti toliau“, – 15min pasakojo E.Juozapaitienės vyras, Seimo narys, operos solistas V.Juozapaitis.

Pasak jo, uošvio mirtis nebuvo nei staigi, nei ilgalaikė. „Jis turėjo širdies nepakankamumo problemų, buvo ir gripo komplikacijos“, – kalbėjo solistas.

R.Milašių jis V.Juozapaitis atsimena, kaip „vieną fantastiškiausių savo gyvenime sutiktų žmonių“. „Jis buvo itin gyvybingas, aktyvus, pozityvus, tikras optimizmo generatorius. Turėjo ir auksines rankas, buvo ir fantastinis juvelyras, automobilių meistras“, – gražiais žodžiais uošvį prisiminė jis.

Operos solistas pats lygiai prieš metus palaidojo ir savo mamą, prieš dvi dienas paminėjo jos mirties metines.

V.Juozapaičio žmona, Vilniaus kolegijos docentė, dainininkė E.Juozapaitienė savo išgyvenimais pasidalijo socialiniame tinkle.

„Mirė mano mylimas tėvelis Romanas Milašius. Tiems, kas su Juo norėtų atsisveikinti: vieta – Laidojimo paslaugų centras (J. Matulaičio a. 3,Vilnius); laikas – šeštadienį, 19–21.30 val., sekmadienį nuo 9.30 val. Urna išnešama 13.30 val.“

Romanas Milašius buvo vadinamas vienu iš Lietuvos kalnų slidinėjimo patriarchų.

Aistrą kalnų ir vandens slidėms iš jo paveldėjo sūnus, E.Juozapaitienės brolis Tauras Milašius. Vilnietis verslininkas Lietuvos čempionatuose yra iškovojęs ne vieną dešimtį apdovanojimų.

R.Milašiaus urna iš Jurgio Matulaičio aikštės bus išnešama sekmadienį 13.30 val. Laidotuvės vyks 14.30 val. Rokantiškių kapinėse, aviatorių, lakūnų veteranų sklype.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius