Eglija Fergie: nors scenoje rodau užpakalį, gyvenime esu normalus žmogus ir mama (nuotraukos)

Po dvi valandas trukusios rytinės lankstumo treniruotės, Kauno ponia Eglija Vaitkevičė, nauju slapyvardžiu Fergie, ketvirtadienio popietę klube „Tarantino“ žiniasklaidai pristatė savo burleskos šokio interpretaciją. Artistė ruošiasi kitas moteris išmokyti sugundyti savo vyrus.
Eglija Vaitkevičė-Fergie, šokdama burleskos šokį, žada įkvėpti kitas moteris.
Eglija Vaitkevičė. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Moteris ant scenos bandė atsikratyti bet kokių vidinių suvaržymų ir saldžiai šypsotis fotoblykstėms, kas iš pradžių, kaip matėsi, jai sekėsi ne taip lengvai. Įpusėjusi savo šokį, Eglija staiga sustojo ir susirūpino, kad fotografai nefiksuotų jos... užpakaliuko.

Po šokio Eglija Fergie, pasipuošusi iš Honkongo parsisiųsdintu seksualiu korsetu, atsipalaidavo ir tikino, kad didelių pinigų gundymui nereikia – sudėtingiausia drabužėlius suderinti.

„Norėčiau, kad mane atskirtų, kur aš esu tikroji Eglija, o kur tik scenoje šoku ir užpakalį, atsiprašant, rodau... Gyvenime aš esu žmogus, mama, normali miestietė, bet manyje slypi labai daug personažų“, – sakė žiniasklaidos dėmesį apnuogintu kūnu sutraukusi moteris.

Eglija pabrėžė, kad striptizą dažniausia šoka merginos iki 25 metų, o burleską moterys pradeda šokti, anot jos, nuo 35-erių.

„Dvidešimtmetei „Olialia“ mergaitei nieko nereikia, kad išeitų į sceną, o man reikia pastangų – ne tik fizinių. Bet aš esu žmogus, kuris turi stiprų humoro jausmą, kuri myli save su visais trūkumais. Manyje tikrai ne viskas yra tobula, nepaisant to, einu į sceną ir gerai jaučiuosi“, – šypsojosi moteris, pristačiusi save kaip „artistę be kompleksų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius