Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglija Vaitkevičė: „Lietuvių vyrai manimi naudojosi. Buvau pažadėjusi su jais neprasidėti“

„Per vienerius metus mano gyvenimas apvirto aukštyn kojomis“, – taip savo pokyčius LNK laidoje „Nuo... Iki...“ apibūdino 45-erių tituluota Kauno ponia, burleskos pradininkė Lietuvoje, Eglija Vaitkevičė.
Eglija Vaitkevičė
Eglija Vaitkevičė us mylimuoju Pauliumi / LNK nuotr.

Pastaruosius metus moteris su dviem dukromis – 22-ejų Greta, ir 17-os Klaudija gyvena ir dirba Londone. Įsimylėjusi ir labai laiminga – taip šiandien galima būtų apibūdinti Egliją.

Moteris sako, kad tik dabar, po persikėlimo į Angliją praėjus metams, jaučiasi rami, atsipalaidavusi, jai nebereikia skaičiuoti kiekvieno cento, nebereikia ko nors vaidinti ar apsimetinėti.

LNK nuotr./Eglija Vaitkevičė
LNK nuotr./Eglija Vaitkevičė

„Pagaliau galiu būti savimi, nesulaukdama aplinkinių patyčių ir smerkiančių žvilgsnių“, – sako Eglija. Ji papasakojo, kodėl gyvenimas Lietuvoje tapo nepakenčiamu, kodėl pažadėjo sau niekada neprasidėti su lietuviais vyrais, bet ir apie šiltus jausmus gerokai vyresniam mokslininkui, paskatinusiam persikelti gyventi į Londoną.

Eglija papasakojo, kad ją emigruoti paskatinęs vyras, pasiturintis filosofijos mokslų daktaras – tikra mokslo žvaigždė iš Jungtinių Amerikos Valstijų. „Jis man labai daug padėjo ne tik savo palaikymu, bet ir finansiškai. Deja, išsiskyrėme, bet likome draugais tuomet, kai susipažinau su Pauliumi“, – pasakojo Eglija.

Pasak moters, gyvenimas jai iškrėtė pokštą – palikdama Lietuvą ji pažadėjo niekada neprasidėti su lietuviais vyrais ir tikėjosi, kad kelerius metus trukusi draugystė su mokslininku peraugs į dar rimtesnius santykius. Tačiau pažintis su dešimt metų jaunesniu septynerius metus Anglijoje gyvenančiu odontologu Pauliumi viską apvertė aukštyn kojomis.

„Jei esi vieniša ir netekėjusi Lietuvoje – tai kažkokia tragedija. Vyrai tikisi iš moterų, kad jos ne tik tvarkys namus, augins vaikus, juos popins, bet dar ir uždirbs pinigų bei atrodys nepriekaištingai. Čia, Anglijoje – visai kitaip“, – neslėpė Eglija LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pirmadienio vakarą.

LNK nuotr./Eglija Vaitkevičė su mylimuoju Pauliumi
LNK nuotr./Eglija Vaitkevičė su mylimuoju Pauliumi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius