Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglija Vaitkevičė: „Tai galėtų būti puikus scenarijus erotiniam filmui“ (papildyta sausio 15 d.)

Nors daugelis mano, jog treniruotės sporto salėje kelia nuobodulį, tačiau tituluota gražuolė E. Vaitkevičė (41) neseniai įsitikino, jog ir kilnojant svarmenis galima įsipainioti į linksmas situacijas.
Eglija Vaitkevičė
Eglija Vaitkevičė. / T. Biliūno nuotr.

Apsaugininkas pašėlo

Štai viena pastarosios savaitės istorija. Savo bičiulės sporto klube Kaune Eglija tą vakarą liko viena. Ji buvo pačiame įkarštyje, kai nusprendė paspaudinėti mygtukus šalia šviesos jungiklių. Nieko bloga neįtardama Eglija sportavo toliau. Netrukus ji pamatė, kad į klubą veržiasi piktai nusiteikęs vyrukas. Pasirodo, tai buvo apsaugos bendrovės darbuotojas. Jis atvyko dėl to, jog Eglija prieš tai nuspaudė specialų mygtuką. Apsaugininkas iš pradžių pyko ant tituluotos gražuolės, barė ją, kad ši netyčia sukėlė ant kojų apsaugos bendrovę, tačiau vėliau, pamatęs atletišką moters kūną, atlyžo.
E. Vaitkevičė savo bičiuliams viename socialiniame tinkle šią istoriją aprašė taip: „Tai galėtų būti puikus scenarijus erotiniam filmui.“

T. Biliūno nuotr./Eglija Vaitkevičė
T. Biliūno nuotr./Eglija Vaitkevičė

Ekstremalios dietos

Kalbėdama apie sportą, Eglija išdavė, kad aktyviai mankštinasi jau nuo praėjusių metų rugsėjo. Per šį laikotarpį jai pavyko pasiekti puikių rezultatų. „Tiesa, aš ne tik sportavau, bet ir laikiausi įvairių dietų. Per tuos kelis mėnesius išbandžiau net keturias skirtingas dietas, – atvirauja pašnekovė. – Vieną savaitę visai nieko nevalgiau ir taip valiausi organizmą. Paskui bandžiau ryžių dietą, kurios metu maitinausi tik šiomis kruopomis. Dar mėginau Laimos Vaikulės, japonišką dietas.“ Tačiau bene geriausių rezultatų Eglija pasiekė tada, kai nusprendė derinti maisto produktus. Tuo metu ji maitinosi daržovėmis su mėsa arba žuvimi.

„Valios man netrūksta“

E. Vaitkevičė prisipažino per kelis mėnesius numetusi ne vieną kilogramą. „Mano drabužiai sumažėjo dviem dydžiais. Dėl to esu labai patenkinta. O ir iš vyrų sulaukiu nemažai komplimentų. Nors jų stoka niekada nesiskundžiau“, – šypteli pašnekovė.

Sporto salėje atletiška moteris laikosi griežtos programos. Ji kaskart be pertraukos valandą praleidžia ant kardiotreniruoklio, o vėliau tobulina bicepsus, tricepsus ir krūtinės formą kilnodama svarmenis. „Esu stipri moteris, valios man netrūksta. Todėl dėl dietų ir aktyvaus sporto tikrai nesikankinu“, – pokalbį baigia Eglija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius