-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Egmontas Bžeskas kratosi „Yvos“

Muzikos prodiuserio, grupės „69 danguje“ atradėjo Egmonto Bžesko įsteigta viešoji įstaiga „TV komanda“ jau kuris laikas rūpinasi ir grupės „Yva“ reikalais. Tiesa pats E.Bžeskas tvirtina, kad su šiomis atlikėjomis dirba ne įstaiga, o jo verslo partneris Andrius Brokas ir tai esanti Andriaus „užklasine veikla“.
Grupės „Yva“ fotosesija „Nuodėmių miestas“
Grupės „Yva“ fotosesija „Nuodėmių miestas“ / „TV Komandos“ ir Gretosfoto.lt nuotr.

E.Bžeskas tikina neturintis nieko bendro su grupe „Yva“ ir nesikišantis į atlikėjų įvaizdžio formavimą. „Aš asmeniškai tikrai neprisidedu ir nesu susijęs su šiuo dalyku“, – patikino jis.

Grupės „69 danguje“ prodiuseris E.Bžeskas tvirtina, kad „Yvos“ fotosesijų nuotraukos, kurios buvo žiniasklaidai platinamos VŠĮ „TV komanda“ vardu, yra jo verslo partnerio Andriaus Broko, bet ne viešosios įstaigos nuopelnas.

„Tai visai nesusiję dalykai. Jis (Andrius Brokas – aut.past.) dirba toje įmonėje, bet aš nesuprantu, dėl kokių priežasčių jis prie nuotraukų rašo „TV komanda“, o ne savo vardą. Mus daugiau sieja azerbaidžianietiški darbai , o „užklasinė veikla“ – kiekvieno asmeninis reikalas“, – aiškino E.Bžeskas.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Egmontas Bžeskas
Egmontas Bžeskas

Toks E.Bžesko pareiškimas nustebino jo verslo partnerį, „TV komandoje“ besidarbuojantį A.Broką. „Visi projektai, kurie susiję su fotosesijomis, vaizdo klipų, reklaminių klipų filmavimu, TV laidų kūryba yra įstaigos darbo dalis“, – paprašytas pakomentuoti E.Bžesko žodžius sakė A.Brokas.

Grupės nesupanašės

Su „Yva“ ne vieną projektą rengęs A.Brokas teigia su šia grupe dirbantis jau metus. Vyras tikina nemanantis, kad tiek su „Yva“, tiek ir su grupe „69 danguje“ dirbanti viešoji įstaiga pristigtų originalių idėjų, ar kad tos pačios įstaigos globojamų grupių įvaizdis ir muzikos stilius labai supanašėtų. To išvengti, A.Broko nuomone, padeda su grupėmis dirbantys skirtingi žmonės –  stilistai, fotografai.

Sieja ne tik darbas

BFL/Tomo Lukšio nuotr./Kristina Ivanova (centre) su Andriumi Broku (kairėje) kartu atvyko į Vaido Baumilos koncertą.
Kristina Ivanova (centre) su Andriumi Broku (kairėje) gegužę kartu atvyko į Vaido Baumilos koncertą.

Andrius Brokas jau kurį laiką yra poruojamas su grupės „Yva“ nare Kristina Ivanova. Jiedu buvo pastebėti ne kartą: dviese gegužę besilankantys Vilniuje Gatvės muzikos dienos metu, tą patį mėnesį vykusiame Vaido Baumilos koncerte, birželį vaikštinėjantys kartu su Natalija Bunke ir jos vyru Danieliumi Palangos gatvėmis. Liepos mėnesį Andrius karštai „sirgo“ už Kristiną konkurse „Mis Lietuva 2011“, kuriame mergina iškovojo „Mis Gracijos“ titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius