Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elena Puidokaitė-Atlanta: vestuvės bus tik mano reikalas (papildyta kovo 6 d.)

Po motinystės atostogų dainininkė Elena Puidokaitė, arba tiesiog Atlanta, vėl grįžta į muzikinę sceną. Nors pirmasis įspūdis ir skandalingas (moteris neseniai nusifotografavo erotinėje fotosesijoje), tačiau Atlanta sako, kad būsimame gyvenimo etape skandalams vietos nėra. Priešingai – ji džiaugiasi šeimyniniu gyvenimu, o ateityje galbūt sulauksime ir vestuvių!
Elena Puidokaitė-Atlanta su draugu Donatu Kisielium
Elena Puidokaitė-Atlanta su draugu Donatu Kisielium / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Elena Puidokaitė.
Gimimo data, vieta: 1981 04 05, Vilnius. 28 m.
Šeiminė padėtis: netekėjusi; turi dukrelę Saulę (2,8) ir mylimąjį Donatą Kisielių (28).

Kaip supratai, kad dabar tinkamiausias laikas grįžti į muzikos pasaulį?

Motyvai buvo labai natūralūs: kol rūpinausi dukrele, nenorėjau nieko dirbtinai kurti ir eiti prieš save, o dabar supratau, kad yra tinkamiausias laikas. Dukra jau eina į darželį, atsirado daugiau laiko, todėl tai puikus metas saviraiškai. Kodėl to neišnaudoti?

Oksanos Točickajos nuotr./Elena Puidokaitė-Atlanta
Oksanos Točickajos nuotr./Elena Puidokaitė-Atlanta

Esi išsiilgusi scenos ir degi noru kuo greičiau dainuoti gerbėjams?

Be abejo. Jei to nebūtų, vargu ar grįžčiau į sceną. Tačiau nėra taip, kad visiškai išprotėjau dėl grįžimo į muzikos pasaulį. Nemanau, jog trūks plyš visą gyvenimą dainuosiu ir mane mirusią išneš iš scenos. Domiuosi ir kitais dalykais: mane traukia muzikinio gyvenimo užkulisiai, vadyba. Pati tai studijuoju. Gal toks bus mano ateities kelias?..

Kokia muzikine kryptimi dabar eisi?

Pirmoji naujo albumo daina buvo su roko stiliaus prieskoniu, tačiau neužmiršiu ir buvusio skambesio. Dainuosiu vadinamą inteligentiškąjį popsą.

Tavo grįžimas į popsceną gretinamas su neseniai vykusia Tavo erotine fotosesija. Ar tokia buvo strategijos dalis?

Galima ir taip sakyti. Tačiau aš visiškai nesureikšminu šios fotosesijos. Tai tiesiog dar vienas įdomus bandymas. Galų gale tos nuotraukos yra labai meniškos. Akcentavome ne apsinuoginimą, o ryškų grimą, švarias spalvas ir bendrą kompoziciją.

Ar galima sakyti, kad niekada vulgariomis nuogybėmis nesiektumei populiarumo?

Manau, to nebus. Nematau reikalo! Ne toks mano tikslas. Norėjau būtent tokios fotosesijos: ji man graži, likau patenkinta reultatu. Mane suviliojo ne tuščia idėja, kai reikia tiesiog nusimesti drabužėlius, o profesionali komanda.

Tai Tavo antroji erotinė fotosesija. Ar dabar buvo lengviau apsinuoginti nei pirmąjį sykį?

Nesunku tai padaryti. Pasikartosiu – esmė yra ne drabužių nusimetimas, o bendra idėja. Žmonės, norėdami pasiekti savo tikslą, dar ne tokių sprendimų priima (juokiasi).

Oksanos Točickajos nuotr./Elena Puidokaitė-Atlanta
Oksanos Točickajos nuotr./Elena Puidokaitė-Atlanta

Anksčiau Tau buvo klijuojama skandalingos atlikėjos etiketė. Kaip manai, ar būsimas Tavo gyvenimo etapas bus kitoks – be skandalų?

Net nereikia tuo abejoti. Mano gyvenimas kardinaliai pakito. Skiriasi dienos ritmas. Kadangi anksčiau buvau vėjavaikiška ir nerūpestinga, man prilipdė įvairių etikečių. Nors dabar gyvenu kitaip, bet tai netrukdo man pasirodyti drąsiai, gražiai ir taip, kaip pati noriu. Naujas gyvenimo etapas man labai patinka, jaučiuosi puikiai.

Kaip Tave pakeitė motinystė – dukrelės Saulės gimimas?

Viską apvertė aukštyn kojomis. Manau, kiekvieno vaiko atsiradimas šalia mamos yra šventas dalykas. Iš pradžių galvojau, kad visur su Saulute dalyvausiu ir neteks stabdyti savo veiklos, bet ilgainiui supratau, jog viskas bus kitaip. Gimus mažylei, viskas pasikeitė. Tuo labai džiaugiuosi, nes praleidau ir iki šiol leidžiu gražiausias savo gyvenimo dienas (šypteli).

Gal daugeliui Lietuvos pramogų pasaulio atstovių palinkėtumei pagimdyti po mažąjį stebuklą?

Tikrai kiekvienai to linkiu. Reikia patirti šį jausmą. Tai nepakartojama, nes niekas kitas gyvenime nepakeis ir neatstos to, ką suteikia tas mažas stebuklas – vaikelis.

Ar sunku vienai auginti dukrytę?

Aš ją auginu ne viena. Man padeda mano širdies draugas Donatas (Donatas Kisielius – aut. past.). Su juo ir Saule jau kurį laiką gyvename trise. Be to, labai padeda ir mano tėvai, ir močiutė.

Daug žmonių iš Tavo rato sako, kad draugystė su D. Kisieliumi Tave labai pakeitė, t.y. tapai švelnesnė ir moteriškesnė. Ką pati manai?

Man labai smagu girdėti tokius žodžius. Žinoma, kad du artimi žmonės vienas kitam daro įtaką, galbūt kartais net patys to nesuvokdami. Pritariu šiai nuomonei.

Paatvirauk, ar Donatas yra Tavo žmogus. Ar Tau gera su juo ir norisi šaukti apie tai visam pasauliui?

Nesinori šaukti, nes tiesiog nematau reikalo. Donatas yra žmogus, su kuriuo man gera. Mes nesislapstome ir neneigiame savo santykių, bet garsiai visiems šaukti apie mūsų draugystę nenoriu. Gyvenime jau išmokau atskirti, ką galima visiems pranešti, o ką derėtų pasilaikyti sau ir mėgautis tuo šventumu. Plaikstytis į kairę ir į dešinę nereikėtų, nes niekada negali žinoti, kas gali nutikti.

Turbūt klausti apie būsimas vestuves dar per anksti?..

Kalbėti apie vestuves tikrai dar per anksti. Net jei ir svarstytume apie tai, abejoju, ar apie tai žiniasklaidai pasakočiau. Tokius dalykus reikia pasilikti sau, nes tai rimta. Kol nieko nėra, neverta apie tai garsiai kalbėti (šypteli).

„Donatas yra žmogus, su kuriuo man gera. Mes nesislapstome ir neneigiame savo santykių, bet garsiai šaukti visiems apie mūsų draugystę nesinori.“

Dėmesys ligoniukams

Dainininkė Atlanta pasakoja, kad prisidėjo prie socialinio projekto, kuris džiugins kraujo vėžiu sergančius mažuosius ligoniukus. Pirmąją kovo savaitę bus pardavinėjami ligoniukų sukurti darbai. „Prisidėjau prie šio projekto, nes tai gražu. Jis vyko ir pernai. Visiems tai suteikė labai daug gerų emocijų. Todėl raginu kolegas iš pramogų pasaulio irgi prisidėti prie šios iniciatyvos“, – sako Atlanta.

Dažni gerumo akcijų dalyviai

Viganto Ovadnevo nuotr./Sasha Song
Viganto Ovadnevo nuotr./Sasha Song

Dima Šavrovas-Sasha Song (26)
Prisidėjo kelissyk

Dainininkas Sasha Song, kurio tikrasis vardas yra Dima Šavrovas, ne kartą prisidėjo prie socialinių akcijų. Vaikinas net vienai sergančiųjų organizacijai sukūrė ir įdainavo himną. Dima nebuvo abejingas ir projektui, kai vaikai iš globos namų turėjo galimybę bendrauti su Lietuvos garsenybėmis.

 

Žygimanto Vaitkaus, M.P.3 foto/Jurga Šeduikytė
Žygimanto Vaitkaus, M.P.3 foto/Jurga Šeduikytė

Jurga Šeduikytė-Bareikienė (29)
UNICEF veidas

Dainininkė Jurga Šeduikytė-Bareikienė taip pat yra viena iš socialiai aktyviausių šalies muzikančių. Moteris kone visada geranoriškai prisideda prie labdaringų akcijų, koncertų, palaiko paramos iniciatyvas. Beje, Jurga yra ir tarptautinio paramos projekto Afganistano vaikams veidas, kurį globoja UNICEF (Jungtinių Tautų Vaikų fondas).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius