-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emilio Vėlyvio filmą „Redirected“ Kanuose reklamavę paršeliai Žibutė ir Gvazdikas liko gyventi Pietų Prancūzijoje

Žibutė ir Gvazdikas – ko gero, garsiausi paršeliai ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Kad ir kaip keistai tai skambėtų, režisieriaus Emilio Vėlyvio filmo „Redirected“ reklaminės kampanijos veidais tapę paršeliai sužavėjo bene visus praėjusią savaitę vykusios Kanų kino festivalio dalyvius ir lankytojus. Tačiau mažai kas žino, jog paršeliai į Lietuvą iš Prancūzijos taip ir negrįžo. Kur jie, ką veikia dabar ir koks jų laukia likimas – apie viską portalui Žmonės.lt papasakojo aktoriai Andrius Paulavičius ir Mindaugas Papinigis.
„Redirected“ komanda Kanuose
„Redirected“ komanda Kanuose / Kino kūrėjų nuotr.

„Palikome – labai šiurkštus žodis. Mes juos pramušėme, kad jie prasiveržtų į pasaulinę rinką. Per tiek laiko mes su Žibute ir Gvazdiku taip susidraugavome, kad neįsivaizduojate, kaip mes gailimės ir ilgimės jų. Tačiau jie patys paprašė ten paliekami“, – juokavo  M.Papinigis.

Į Kanus gegužės 10-ąją iš Lietuvos išvykusi ir savaitę kino festivalyje viešėjusi „Redirected“ komanda paršelių atgal  nesivežė, o  paliko ūkininkui. Anot A.Paulavičiaus, jiems ten – rojus žemėje.

„Paršiukai tikrai ne palikimu atiteko prancūzams, jie tiesiog nusipelnė gyventi geriau! Ten juk jų laukia rojus žemėje. Patys pagalvokite – Pietų Prancūzija... Įsivaizduokite, kokios sąlygos, koks klimatas, atmosfera… kokie žmonės šilti, o kokie paršai įdomūs...“ – taip pat su humoru apie užsienyje likusius gyvulius kalbėjo jis.

Tiesa, aktoriai abu it susitarę tikino, kad paršeliai jiems tapo geriausi draugai ir daug ko išmokė. Pavyzdžiui, virsti vegetarais. „Po šios kelionės aš nebevalgau kiaulienos. Tiksliau tariant, visiškai jokios mėsos nebevalgau. Susipažinęs su paršeliais virtau vegetaru“, – porino A.Paulavičius.

Luko Balandžio nuotr./Andrius Paulavičius ir Mindaugas Papinigis su Gvazdiku ir Žibute bei tik draugėmis
Luko Balandžio nuotr./Andrius Paulavičius ir Mindaugas Papinigis su Gvazdiku ir Žibute bei „tik“ draugėmis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius