-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Energingas TV3 pavasaris su svarbiausiais apdovanojimais, projektais ir naujais serialais!

Žiūrimiausia šalies televizija TV3 pasitinka pavasarį ypač energingai – su įspūdingais reginiais, apdovanojimų ceremonijomis, projektų finalais, naujais serialais, taip pat į eterį sugrįžta skandalingasis „Nuodėmių dešimtukas“ ir ypač sėkmingas projektas „Tu gali šokti“!
Į kultinių serialų laiką sugrįš „Vilko bilietas“ (Burn Notice) su jau trečiuoju sezonu, pakeisdamas besibaigiančius „Liudininkus“.
Į kultinių serialų laiką sugrįš „Vilko bilietas“ (Burn Notice) su jau trečiuoju sezonu, pakeisdamas besibaigiančius „Liudininkus“. / TV3 nuotr.
Temos: 2 Pavasaris TV3

Pirmųjų pokyčių TV3 eteryje žiūrovai sulauks jau kovo 3 dieną – kiekvieną savaitę ketvirtadieniais 20.30 val. serialo „Pasmerkti“ žvaigždė aktorius Marius Mačiulis supažindins su įvairiausiais, skandalingiausiais ir netikėčiausiais Lietuvos garsenybių ir įvykių dešimtukais laidoje „Nuodėmių dešimtukas“. Tą pačią dieną 22.00 val. startuos ir naujas kultinis serialas „Aferistas“ (White Collar), pakeisdamas besibaigiantį serialą „Gyvenimas“.

Nuo kovo 6 dienos sekmadieniais 17.10 val. TV3 rodys Daivos Tamošiūnaitės-Budrės gyvenimiškų istorijų laidą „Tik tarp mūsų“. Iškart po jos 18.00 val. – „Skubi pagalba 112“! O kovo 7-ąją 22.00 val. kultines „Nusivylusias namų šeimininkes“ keis naujas komedijinis-draminis serialas „Buvusieji“ (The Ex-List).

Kovo 11 dieną 19.00 val. TV3 eteryje žėrės iškilminga projekto „Lietuvos garbė 2011“ apdovanojimų ceremonija, į kurią kasmet pagerbti paprastų žmonių žygdarbių ir jais pasidžiaugti susirenka iškiliausios šalies asmenybės, populiariausi Lietuvos pramogų, sporto, kultūros ir politikos veikėjai. Šiemet projekte „Lietuvos garbė“ aštuonios nominacijos: „Metų drąsos vaikas“, „Metų pasiaukojimas“, „Metų pašaukimas“, „Metų žygdarbis“, „Metų viltis“, „Metų pareiga“, specialios TV3 Žinių ir projekto mecenato banko „Nordea“ nominacijos. Projekto „Lietuvos garbė 2011“ nominantai ir jų istorijos TV3 Žiniose kasdien bus rodomos iki kovo 3 dienos. Per penkerius metus projekto „Lietuvos garbė” specialiomis statulėlėmis iš juodo marmuro, metalo, aukso ir sidabro už gerus darbus jau apdovanoti 53 žmonės iš visos Lietuvos.

Kovo 29 dieną 22.00 val. į kultinių serialų laiką sugrįš „Vilko bilietas“ (Burn Notice) su jau trečiuoju sezonu, pakeisdamas besibaigiančius „Liudininkus“.

Balandžio 1 dieną TV3 žiūrovų laukia auksine tradicija tapusių „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų ceremonija su Vytautu Šapranausku ir garsiausiomis šalies pramogų pasaulio žvaigždėmis bei politikos, sporto, meno grandais ir labai gausia humoro doze!

Balandžio 17-ąją – galingųjų „Chorų karų“ finalas, kuriame paaiškės, kuri iš šešių projekte likusių garsenybių – Stanislovas Stavickis-Stano, Liudas Mikalauskas, Augustė Vedrickaitė, Deivydas Zvonkus, Danguolė Beinarytė ar Justas Lapatinskas triumfuos su savo choru iš Vilniaus, Kauno, Tauragės, Utenos, Alytaus ar Telšių!

Balandžio 24 dieną TV3 eteryje startuos projektas „Tu gali šokti“ su Marijumi Mikutavičiumi – dalyvio anketas jau galima rasti TV3 interneto svetainėje, o 25 dieną įspūdinga apdovanojimų ceremonija su ryškiausiomis Lietuvos žvaigždėmis užbaigs savaitiniu projektu tapusius Lietuvos vaikų rinkimus „Vaikų balsas 2011“! Per šešerius projekto metus „Vaikų balso“ statulėlėmis yra apdovanota net keliasdešimt Lietuvos ir užsienio garsių žmonių, knygų, filmų, dainų, profesijų, gyvūnų, žaidimų ir kt. Šiemet numatytos aštuonios nominacijos: „Vaikų metų atlikėjas“, „Vaikų metų atlikėja“, „Vaikų metų daina“, „Vaikų metų šokėjas“, „Vaikų metų grupė“, „Vaikų metų filmas“, „Vaikų metų knyga“ ir „Vaikų metų TV žvaigždė“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius