Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika ir Merūnas Vitulskiai: „Meilės įrodinėti nereikia – arba matai ją kito akyse, arba ne...“

Dainininkas Merūnas Vitulskis (30), pastaruosius metus šturmuojantis Europos operos scenas, Valentino dienos proga nedarys siurprizų savo mylimai žmonai Erikai (25), nes įsitikinęs, kad mylintiems žmonėms kasdien turi būti Valentino diena. „Negi reikia dienos, kuri tau primintų, jog turi pasakyti žodį „myliu“? Daryk tai kuo dažniau, kiekvieną akimirką, be jokių priminimų ir popsinių širdelių“, – interviu žurnalui „Žmonės“ prisipažino tenoras.
Erika ir Merūnas Vitulskiai
Erika ir Merūnas Vitulskiai / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Tai kokia ta meilės, kurią įmanoma išsaugoti net per atstumą, paslaptis?

„Mes stengiamės... Ne, nesistengiame, mes tiesiog gyvename ir jaučiame vienas kitą – kaip kvėpuoja žmogus, kaip ranką pakelia, kaip akis nuleidžia... Tiesiog jauti. Savo santykius mes subrandinome, todėl turime ką saugoti. O nuotykiams, aistroms ir pagundoms paprastai pasiduoda tie, kas nebrangina savo žmogaus“, – sako Erika.

„Ir meilės įrodinėti nereikia, arba ją matai žmogaus akyse, arba ne. Kai galvoji ir brangini mylimą žmogų, tu niekada neprisigersi, nepasilaižysi su kuo nors ir kitą dieną draugeliams nesigirsi – susiradau mergą... Gal aš mąstau ir elgiuosi senamadiškai, bet man mūsų šeima yra tikroji vertybė“, – neslepia Merūnas, šiemet su Erika švęsiantys trečiąsias vestuvių metines.

„Mes kasdien, daug kartų per dieną pasakome, kad mylime. Ir ne standartiškai ar privalomai, o nuoširdžiai. Va, šiandien važiuojame mašinoje ir Merūnėlis staiga sušunka: „Ar aš tau sakiau?“ „Ką sakei? Kas atsitiko?“ – sutrinku, bet tuoj pat išgirstu: „Kad šiandien aš tave labai labai myliu...“

Interviu bei fotosesija – tik naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius