-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika Nudaitė-Faina emigravo, sulieknėjo ir susižadėjo! (papildyta rugpjūčio 28 d.)

Staiga ir ryškiai Lietuvos muzikos padangėje suspindusi gundančių formų dainininkė Erika Nudaitė, žinoma slapyvardžiu Faina, šiuo metu gyvena visiškai kitokį gyvenimą, nei kada nors galėjo įsivaizduoti. Pastaruosius du mėnesius ji suka meilės lizdelį su išvaizdžiu sužadėtiniu Andriumi Dageliu Leikslipo mieste Airijoje, džiūgauja dėl tobulų santykių ir sėkmingai lieknėja.
Erika Nudaitė-Faina
Erika Nudaitė-Faina / Asmeninio albumo nuotrauka

Vardas, pavardė: Erika Nudaitė.
Gimimo data, vieta: 1987 04 26, Klaipėda. 23 m.
Šeiminė padėtis: susižadėjusi su mylimuoju Andriumi Dageliu (23); vaikų neturi.
Veikla: dainininkė; ketina tapti modeliu.

Asm. albumo nuotr./Erika Nudaitė-Faina
Asm. albumo nuotr./Erika Nudaitė-Faina

Erika, kas nutiko, kad sugalvojai emigruoti iš Lietuvos? Ir kodėl pasirinkai būtent Airiją?

Taip jau išėjo. Mano širdies draugas jau anksčiau yra dvejus metus gyvenęs Airijoje. Tačiau buvo grįžęs, baigė mokslus. Kai tik pradėjome draugauti, jis manęs pasiteiravo, ar ryžčiausi išvažiuoti su juo iš Lietuvos, jei tarp mudviejų užgimtų rimti santykiai. Tuo metu išgyvenau euforiją, todėl nedvejodama ištariau „Taip“. O kai atėjo laikas važiuoti, viskas atrodė žymiai sunkiau. Tačiau jausmai nugalėjo (šypteli).

Galima Tave vadinti meilės emigrante?

Be abejo. Išvažiavau tik dėl meilės. Šiuo metu dėl to tikrai nesigailiu. Į Lietuvą grįžti norėčiau tik dėl tėvų, draugų ir... Jūros šventės (juokiasi). Bet pati Lietuva, jos tvarka ir dabartinė situacija nevilioja parskristi atgal. Nesakau, kad niekada nebesugrįšiu. Juk santykiai – trapus reikalas. Bet bent jau artimiausiu metu grįžti tikrai neplanuoju.

Kuo užsiimi Airijoje?

Šiuo metu esu namų šeimininkė. Kadangi į Airiją atvykome prieš porą mėnesių, dar nepavyko rasti darbo. Kol kas rūpinuosi savo mylimuoju: gaminu jam pietus, skalbiu, tvarkau namus ir laukiu jo grįžtančio iš darbo. Prisipažinsiu: pirmas dienas buvo liūdnoka visada vienai leisti laiką, tačiau įsivedėme lietuvišką televiziją, todėl radusi laisvą minutę žiūriu „Aistrų pakrantę“.

Kokie dabar yra Tavo ir širdies draugo Andriaus santykiai?

Tokie, apie kokius visada svajojau. Sunku net žodžiais apibūdinti. Daug juoko, šilumos, supratimas, šiokie tokie mano „ožiukai“... Žodžiu, mūsų santykiai idealūs. Turbūt pirmą kartą gyvenime galiu tvirtai pasakyti: „Taip, aš tikrai įsimylėjusi iki ausų.“ Šįkart visiškai kitokie jausmai, nei kadaise išgyvendavau susižavėjusi vaikinais.
Apskritai manau, kad meilė – kai sėdi apsikabinęs savo mylimąjį, nieko nekalbi ir viduje kažką jauti. Tik tada ir supranti, kad šalia – tikrai tavo žmogus.

Asm. albumo nuotr./Erika Nudaitė-Faina ir jos draugas Andrius Dagelis
Asm. albumo nuotr./Erika Nudaitė-Faina ir jos draugas Andrius Dagelis

Žinau, kad esate susižadėję. Galbūt ir vestuvės jau suplanuotos?

Pirmiausia papasakosiu apie mūsų sužadėtuves. Kadangi labai mėgstu įvairių rūšių sūrius, mano mylimasis sugalvojo juos panaudoti piršdamasis. Vieną gražų vakarą, kai dar buvome Lietuvoje, Andrius pasisodino mane ant kelių ir užmovė iš sūrio padarytą žiedą. Viskas buvo taip gražu! Ir visai nesvarbu, kad žiedas buvo valgomas ir kad aš panaudojau jį pagal paskirtį. Svarbiausia, kad tas vakaras buvo įsimintinas ir labai šiltas.
Vestuvių mes dar tikrai neplanuojame, gyvename dėl savęs, nes manome, jog parašai popieriuje nieko santykiuose nepakeis. Tačiau kai pradėsime planuoti vaikučius, tada gal ir galvosime apie jungtuves.

Pakalbėkime apie Tavo išvaizdą. Numetei svorio, išgražėjai. Ar viskas tik dėl meilės?

Viskas tik dėl savęs pačios. Tiesą pasakius, Andriui net nelabai patinka, jog sulieknėjau. Jis sako, jog dabar pernelyg atsikišę mano žandikauliai ir sumažėjusi krūtinė. Suprantu, kad tai vyrams neteikia džiaugsmo (juokiasi). Bet man svarbiausia, kad pati gerai jausčiausi.
Kaip pavyko numesti svorio? Sugalvojau bėgioti krosą. Iš pradžių bandžiau bėgti ryte arba vakare. Ilgainiui pradėjau bėgioti po du kartus per dieną. Kilogramai lengviau krenta, kai tai darai ne specialiai, o iš malonumo.
Pati nelabai pastebiu, kad sulieknėjau, tačiau draugai visuomet į tai atkreipia dėmesį. Aš, kaip ir visos moterys, visada savyje rasiu trūkumų ir niekada nesijausiu tobula, tačiau džiaugiuosi, kad esu tobula savo vaikinui!

Kiek kilogramų jau atsikratei?

Jau seniai norėjau numesti bent 5 kilogramus, o dabar esu lengvesnė 9. Ir norisi dar! Žinai, čia kaip vaikui saldainis: kuo daugiau gauni, tuo daugiau nori.

Ar kilogramai tirpsta tik dėl kroso, ar pakeitei ir mitybos įpročius?

Laikausi trenerio nustatytų pagrindinių taisyklių: visą savaitę valgau mažomis porcijomis, o sekmadienį leidžiu sau pasmaguriauti viskuo, ko tik širdis geidžia. Beje, atsisakiau cukraus. Nors kadaise neįsivaizduodavau arbatos be cukraus, dabar būtų neskanu gerti saldintą.
Kita mano paslaptis – vanduo. Geriu jo labai daug: po 3–4 litrus per dieną. Gal ir neįtikėtinai skamba, tačiau vanduo iš tiesų daro stebuklus.

„Turbūt pirmą kartą gyvenime galiu tvirtai pasakyti: „Taip, aš tikrai įsimylėjusi iki ausų.“

Andrius Dagelis (23)
„Erikos seksualumas mane veda iš proto“

Dainininkės Fainos vaikinas Andrius neslepia, kad dėl savo mylimosios yra pametęs galvą. „Kodėl mūsų draugystė tokia tvirta? Ko gero, dėl to, jog vienas kitą labai gerai suprantame. Žinoma, pasitaiko visokių nesusipratimų, tačiau greitai viską išsprendžiame. O tomis akimirkomis, kai viskas klostosi puikiai, specialiai vienas kitą erziname, kad įdomiau gyventi būtų“, – atvirauja vaikinas.
Pašnekovas sako, kad jo mylimoji turi tiek teigiamų, tiek neigiamų savybių. „Tiesiog gera būti su žmogumi, kuris rūpinasi santykiais. Be to, Erikos
seksualumas mane veda iš proto. Kita vertus, kartais erzina besaikis jos noras fotografuotis ir nuolatinis „Aistrų pakrantės“ žiūrėjimas“, – šypteli A. Dagelis. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius