-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika Vitulskienė: man ir Merūnui ši vasara iš atostogų išbraukta

LNK naujojo sezono šokių projekto „Kviečiu šokti“ pirmajame pristatyme iš kitų dalyvių išsiskyrė dainininko Merūno Vitulskio žmona Erika Vitulskienė, su partneriu Andriumi Butkumi pademonstravusi puikiai išmoktas pirmąsias pamokas.
Erika Vitulskienė
Erika Vitulskienė / LNK nuotr.

Neseniai trečią kursą pabaigusi E.Vitulskienė prisipažino, jog priešingai nei daugelis studentų, šiuo metu nesilepina atostogomis. Moteris prakaitą lieja aktyviai besitreniruodama su partneriu Andriumi Butkumi.

„Kai tik galime, tada ir dirbame, stengiuosi iš visų jėgų“, – plačiai šypsodamasi dėstė E.Vitulskienė. Nors prieš pasirodymą būsima projekto dalyvė vos tramdė jaudulį, sušokusi pirmąjį šokį atrodė išties patenkinta. Nepaisant to, kad šalia nebuvo mylimojo Merūno, E.Vitulskienė tikino, jog vyras į žmonos naująją aistrą reaguoja itin džiaugsmingai ir kaip niekad palaiko.

„Ši vasara mudviem iš atostogų išbraukta. Turime svajonę leistis į kelionę, tačiau vargu, ar per mano repeticijas ir Merūno darbus pavyks. Visgi, jis yra tas žmogus, kuris visur ir visada mane palaiko, tad tai žinodama galiu atsiduoti šokiams. Net ir namuose dabar nuolat kalbu apie juos“, – pasakojo E.Vitulskienė.

Gražių žodžių moteris negailėjo ir partneriui A.Butkui.

„Andrius labai paprastas berniukas, negalvojau, kad su juo bus taip lengva. Man jis atrodo protingas, intelektualus, sugebantis apeiti, apžaisti sudėtingas situacijas. Jis yra tas, kuris žino, kaip reikia elgtis su žmonėmis“, – šokėją gyrė moteris. Anot jos, turint stiprų partnerį bus lengviau įveikti ir didžiuosius iššūkius.

„Juk dauguma dalyvaujančių lengvai susitvarkys bent su viena baime – scenos. Jiems ji ne naujiena, jie ten nuolatos dirba, o man dar neteko kabinti šaukštais šių vingrybių. Na, bet jei jau Dievulis išklausė mano svajonės šokti, tai tą ir darysiu. Esu labai laiminga“, – atviravo E.Vitulskienė.

Pasak moters, ji stengiasi neimti į galvą kandžios kritikos, bet tuo pačiu supranta, jog negali visi atsiliepti tik teigiamai. Per projekto „Kviečiu šokti“ pristatymą būsimo komisijos pirmininko Vytenio Pauliukaičio „kukuliuke“ pavadinta moteris teigė, jog į daug ką stengiasi tiesiog nekreipti dėmesio ir žiūrovų komentarų tikino neskaitanti, tačiau neslėpė, jog kai kurie pasisakymai į dušią įkanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius