Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingame erotiniame klipe įamžinta Aurelija Grikšaitė-Pankita už gerą atlygį ir vėl nusirengtų

Šį antradienio vakarą BTV pokalbių laidoje „Yra kaip yra” virs karšta diskusija apie apsinuoginusias Lietuvos moteris. Prieš keletą metų internete pasklidęs atlikėjos Aurelijos Grikšaitės–Pankitos vaizdo įrašas, kuriame ji Vilniaus Katedros aikštėje prie Kalėdų eglutės staiposi visiškai nuoga, iki šiol moteriai kelia nemenką galvos skausmą.
Pankita
Aurelija Grikšaitė-Pankita / Youtube.com stop kadras

„Tada mane apgavo. Pažįstami norėjo erotinių nuotraukų savo naujai interneto svetainei. Aš sutikau pozuoti. Tačiau nežinojau, kad būsiu ir filmuojama”, – laidos vedėjai Astai Stašaitytei–Masalskienei prisipažins Pankita. Tačiau pokalbiui įsibėgėjus, visgi moteris prasitars, kad jei dabar kas pasiūlytų panašų darbelį už gerą atlygį, Pankita tikrai neatsisakytų.

LNK projekte „Radžis ieško žmonos” sužibėjusi Inesa Taraškevič iki šiol negali pamiršti košmaro, kai draugė iš pavydo internete paviešino jos erotinės fotosesijos nuotrauką. „Kai aš paskaičiau komentarus, verkiau nesustodama. Tada sau prisiekiau, kad daugiau niekada nesifotografuosiu nuoga”, – pasakos Inesa Taraškevič. 

Atlikėjas Valdas Karklelis studijoje prisipažins, kad anksčiau moteris ir merginas privačių vakarėlių metu audrindavęs erotiniais šokiais, dabar jis nutarė jas pamaloninti vien tik savo dainomis. 

„Esu dainininkas, kuriu dainas. Ir nustokite viena kartą lipdyti man striptizo šokėjo etiketę”, – rėš Valdas Karklelis. 

Ekspertų pusę atstovavęs žinomas muzikantas ir žurnalistas Arnoldas Lukošius reziumuos: „Gerai, kai žvaigždės karjera prasideda nuo erotinės fotosesijos, o ne ja baigiasi”. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius