-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europą sparčiai užkariaujančią atlikėją Gintą Biku į Lietuvą atlydėjo Eroso Ramazzotti brolis Marco

Šiąnakt iš Italijos porai dienų į Vilnių atskrido Europą sparčiai užkariaujanti 26-erių lietuvė Ginta Biku. Pastaruosius trejus metus senojo žemyno scenose sėkmingai koncertuojanti dainininkė Kovo 11 dieną Katedros aikštėje pasirodys Nepriklosausomybės atkūrimo minėjimo koncerte.
Ginta Biku ir Marco
Ginta Biku ir Marco / Culture Bridge archyvo nuotr.

„Į Lietuvą atvykau specialiai dėl šio pasirdymo, man tai labai svarbu. Nors, kai lietuviai kovojo dėl laisvės, tebuvau trejų, mama visada puoselėjo patriotiškumą“, – prisipažįsta nuo vaikystės Šveicarijoje gyvenanti atlikėja.

Šįsyk gražuolę jos gimtinėje lydi italų žvaigždės Eroso Ramazzotti brolis Marco. Vyras rūpinasi lietuvės vadyba ir tarptautine karjera. Pernai Ginta buvo pakviesta atidaryti „Formulė-1“ varžybas Malaizijoje, o vasaros pabaigoje iatalų radijo stotis „Virgin Radio“ lietuvaitei skyrė garbingą „Kylančios žvaigždės“ apdovanojimą, kurį įteikė Europoje garsus diskžokėjas DJ Ringo.

„Atsakingai ruošiuosi prieš kiekvieną pasirodymą, tačiau šįkart širdį virpinantis jaudulys visiškai kitoks. Juk dainuosiu pačioje Vilniaus širdyje, savo tautiečiams ir dar tokią svarbią dieną“, – jaudulio neslepia Ginta, ant scenos pasirodysianti vilkėdama įspūdingą Emilio Pucci kostiumą.

Kaune gimusi ir nuo devynerių metų Šveicarijos mieste Lugane augusi dainininkė šiandien yra tokių scenos grandų kaip Erosas Ramazzotti ar Andrea Bocelli numylėtinė. Prieš pasukdama į muziką lietuvė sukosi mados ir televizijos versle.

Culture Bridge archyvo nuotr./Ginta Biku
Culture Bridge archyvo nuotr./Ginta Biku

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius