Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Anusauskaitė-Young susipažino su vyro Adamo bičiule Heidi Klum

Los Andžele su vyru Adamu Youngu gyvenimą kurianti dainininkė Evelina Anusauskaitė mėgaujasi netikėtomis pažintimis su garsiausiais kino ir pramogų pasaulio atstovais.
Adamas Youngas ir Evelina Anuskauskaitė
Adamas Youngas ir Evelina Anuskauskaitė / Luko Balandžio nuotr.
Heidi Klum
Heidi Klum

Neseniai Evelina susipažino su aktoriumi Owenu Wilsonu, o štai dabar savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje savo draugams ir gerbėjams papasakojo apie dar vieną malonią pažintį.

Šį kartą dainininkės vyras Adamas ją supažindino su savo bičiule, modeliu Heidi Klum.

„Adamas filmavo vieną iš jos laidų Santa Monikoje ir pasikvietė mane. Ji pradėjo kalbėti su Adamu ir jis pasikvietė mane susipažinti, – pasakojo E.Anusauskaitė-Young. – Sako: taigi Heidi, čia mano žmona... Heidi – absoliučiai nuostabi, miela ir paprasta. Ji paspaudžia ranką ir net pasako savo vardą. O tada atsisuka į Adamą ir klausia: hm, žmona?! Kaip suprasti? Tai kaip dabar bus su mumis? Kas bus tarp mūsų?“

Tai išgirdusi Evelina nesutriko, o pajuokavo, kad neprieštarauja Heidi ir Adamo santykiams.

Nuotaikingas šios trijulės pokalbis prajuokino dainininkės „Facebook“ gerbėjus ir draugus, o pati dainininkė negailėjo gražių žodžių apie garsųjį modelį.

„Žavi moteris, nuostabiai šilta ir, būdama keturių vaikų mama, tobulai graži pagal savo metus, užimtumą. Žaviuosi tokiais žmonėmis“, – prisipažino E.Anusauskaitė-Young ir pasidalijo keliomis nuotraukomis iš laidos filmavimo ir užkulisių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius