Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Evelina Sašenko: „Eurovizija“ – didžiulis cirkas ir visi joje dalyvaujantys yra to cirko dalyviai

„Buvo labai daug kritikos, bet aš nusprendžiau nuo visko atsiriboti“, – jau šį vakarą 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje kalbės Lietuvos atstovė „Eurovizijos“ dainų konkurse Evelina Sašenko.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Tomo Lukšio/BFL nuotr.

Laidos kūrybinė grupė dainininkę kalbino Diuseldorfe, jau kitą rytą po šlovingo jos patekimo į finalą. Įjungta TV3 laidos kamera sekė kiekvieną jos žingsnį visos „Eurovizijos“ metu. „Karšta“ medžiaga, ką tik parvežta į Lietuvą, leis iš labai arti pažvelgti į dainų konkursą, sutraukiantį prie televizorių ekranų milijonus žiūrovų visoje Europoje.

„Gyvenimas yra gražus“ žiūrovai išvys, ką laisvalaikiu veikė Evelina, kokį ritualą prieš savo pasirodymą dainininkė atliko ir kaip sureagavo, kai prieš pat lipant ant scenos į jos persirengimo kambarį įsiveržė buvęs „Eurovizijos“ nugalėtojas norvegas Alexanderis Rybakas. Kokia buvo jos reakcija išgirdus, kad ji papuolė į finalą?

„Eurovizija“ – didžiulis cirkas ir visi joje dalyvaujantys yra to cirko dalyviai. Prieš atvykdama čia viską įsivaizdavau kitaip. Atvykusi girdėjau nemažai kalbų, kas kurią vietą užims, kas kam ir ką nupirko, bet į intrigas nesigilinau. Atvažiavau parodyti, kad ir be šou galima būti pastebėtiems, kad lietuviai turi gerą skonį“, – laidoje kalbės E.Sašenko.

23-ejų dainininkė atsakys ir į nepatogius klausimus apie skandalingąją suknelę bei atrems kaltinimus „parsidavus“ lenkams.

Šį vakarą 20.30 val. TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjai pakvies į pačius populiariojo dainų konkurso užkulisius – į siautulingus vakarėlius, repeticijas, grimo kambarius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius