-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Sašenko: „Gerus metus pranašavo ir horoskopas“

Dainininkė Evelina Sašenko, šiemet atstovavusi Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse, liepos 25-ąją minėjo savo 24-ąjį gimtadienį. Permainingą periodą išgyvenusi, šešiskart konkurso „Dainų dainelė“ laureatė juokauja, jog po gimtadienio niekas, išskyrus skaičius, nepasikeitė ir neslepia, jog tikėjosi tokių gerų 2011-ųjų.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tiesą pasakius, gimtadienio šiemet visai nelaukiau ir švęsti kažkaip audringai neketinau. Pasakiau draugams, jog jei atvažiuos vakare, tai, žinoma, priimsiu, bet specialiai tam nesiruošiau. Bičiuliai atvyko, bet paminėjome labai paprastai ir ramiai, su vynu ir pasišnekučiavimais“, – pasakojo E.Sašenko. Moteris prasitarė, jog šiemet gavo daugiau praktiškų dovanų, tačiau bene daugiausia emocijų sukėlė gerbėjos staigmena.

„Tai buvo pirmoji tokia rimta dovana iš gerbėjų. Gavau rėmelį, pilną mano įvairiausių nuotraukų. Tai labai nudžiugino. O gyvenime man svarbiausios visai kitos dovanos. Tai – nauji iššūkiai, nauji išgyvenimai ir laimėjimai“, – šypsodamasi dėstė E.Sašenko.

Užkietėjusi optimistė

Anot dainininkės, būtent pastarieji metai buvo tokie, apie kuriuos ji dar ilgai prisimins. Paklausta, ar tikėjosi, jog kažkada atsiras galimybė atstovauti Lietuvai Europoje, moteris šyptelėjo: „Matot, aš labai tikiu horoskopais, o šie metai, anot jų, yra mano metai. Nesu prietaringa ir tai daugiau juokas, bet aš jau tokia – kai daug dirbu, tikiuosi ir atitinkamo atlygio. Norėčiau tikėti, jog šiuos metus pavyks baigti taip pat galingai, kaip pradėjau!“ – šypsojosi E.Sašenko. Pasak dainininkės, ji yra optimistė ir gyvenime vadovaujasi mintimi, jog viskas bus gerai.

Ryžosi šokiams

Optimistiškai ji žengia ir į TV šokių projektą, nors organizatoriams ją teko ilgai įkalbinėti. „Supratau, jog šokiai man atims labai daug laiko, o aš negaliu apleisti ir kitų darbų. Be to, man vis tiek svarbiau muzika. Bet kažkaip save morališkai nuteikiau, jog nuo šiol mažiau miegosiu, kad suspėčiau ir šokti, ir dainuoti. Be to, tai dar vienas iššūkis. Nenoriu prizinių vietų, mano siekis yra pajudėti, gerai praleisti laiką, išmokti šokti. Ir Jurijaus Smorigino visai nebijau, man, priešingai nei daugeliui, jis atrodo labai mielas. Mėgstu žmones, kurie žeria tiesą į akis“, – atviravo E.Sašenko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius