-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Evelina Sašenko: „Užlipti ant svarstyklių dar nebuvo laiko“

Dainininkė Evelina Sašenko praėjusį šeštadienį pasitraukė iš šokių projekto „Šok su manimi“. Žavioji atlikėja į kovą įsijungė kiek vėliau nei kiti šokėjai, tad gal jai pritrūko jėgų maksimaliai sužavėti žiūrovus ir komisiją. Tačiau 24-erių mergina projektą paliko ne tik su plačia šypsena, bet, kaip ji pati sako, ir su asmeniniais laimėjimais.
Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis
Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Seniai jau nesijaučiau tokia laiminga. Jausmas išties puikus ir jokio liūdesio nėra. Į projektą ėjau ne tam, kad laimėčiau. Šįkart man buvo svarbiau dalyvauti“, – kalbėjo E.Sašenko. Šiemet atstovavusi Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse, kuriame fortūna irgi itin plačiai nesišypsojo, E.Sašenko teigia, jog kiekviena patirtis, nepaisant jos baigties, užgrūdina.

„Didžiausias šokių projekto laimėjimas man yra tas, kad išmokau šokti. Nedarau to taip „superiškai“ kaip profesionalai, tačiau ką išmokau, tą tikrai pritaikysiu savo tolimesniame sceniniame gyvenime“, – džiaugėsi E.Sašenko.

Paklausta, kiek kilogramų sutirpdė liedama prakaitą šokių aikštelėje, E.Sašenko teigė, jog buvo tokia užimta, kad net ant svarstyklių nespėjusi užlipti, tačiau akivaizdžiomis formų permainomis ji neabejoja. „Dar nesisvėriau, bet juk ir taip matosi!“ – rankomis sujuosusi liemenį džiūgavo E.Sašenko.

Dar nesisvėriau, bet juk ir taip matosi! – džiūgavo E.Sašenko.

Kandžias pastabas ignoravo 

Šokių projekte dainininkė susilaukdavo gan nevienodų vertinimų ir pastabų. Kartais komisija girdavo jos apvalią figūrą, vadindavo merginą „seksi mamyte“, kartais pažerdavo netaktiškų pasiūlymų „padirbėti su gabaritais“ arba susimąstyti apie  „Gariūnų turgaus sukneles“.

Tačiau tvirto charakterio mergina sako, jog į kandžias replikas nekreipė dėmesio. „Į tokias pastabas mėginau numoti ranka. Supratau, kad galima šokti ne tik šokių projektuose, bet ir už jų ribų. Jeigu Rolandas (šokėjas Rolandas Beržinis – aut.past.) tik sutiks, ir toliau treniruosimės“, – pasakojo E.Sašenko.

Pasak atlikėjos, dar keletą dienų ji ketina paskirti poilsiui ir ramiam miegui, o prasidėjus kalendorinei žiemai, visomis keturiomis kibs į darbus. „Džiaugiuosi, kad iškritau dabar. Juk gruodžio mėnuo dainininkui – pats darbymetis. Koncertai jau suplanuoti, tad laukia daug repeticijų. Prieš pat Naujuosius, gruodžio 27-ąją, visus labai kviečiu į išskirtinį džiazo vakarą Vilniaus Kotrynos bažnyčioje, ruošiame išties stebuklingą reginį“, – planais dalijosi E.Sašenko.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Evelina Saaenko ir Rolandas Beržinis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius