Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filme „Valentinas Vienas“ išgarsėjusi aktorė Justė Zinkevičiūtė tapo TV laidos apie kiną vedėja

Su aktore Juste Zinkevičiūte (24) visi artimiau susipažino jai suvaidinus Donato Ulvydo filme „Valentinas Vienas“. Tuomet atviras ir komiškų detalių kupinas scenas Justė vaidino kartu su aktoriumi Leonardu Pobedonoscevu. O štai antradienį portalą Žmonės.lt pasiekė žinia, kad aktorė savo jėgas išmėgins naujame – laidos vedėjos – amplua.
Justė Zinkevičiūtė
Justė Zinkevičiūtė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Justė nuo vasaros vidurio ves LRT eteryje pasirodysiančią laidą kino gerbėjams „Kinfo“. Portalui Žmonės.lt ji pasakojo, kad labai džiaugiasi būsima nauja veikla.

„Šis pasiūlymas atėjo kaip ir visi kiti pasiūlymai – nusifilmavau bandomojoje laidoje ir pasiūlėme ją LRT. Jiems patiko ir štai – aš laidos vedėja“, – su džiaugsmo gaidele balse pasakojo aktorė.

Algio Kriščiūno nuotr./Justė Zinkevičiūtė ir Leonardas Pobedonoscevas
Justė Zinkevičiūtė ir Leonardas Pobedonoscevas

Televizijoje mergina nėra naujokė, mat vaidina TV seriale „Kriminalistai“, tačiau vesti laidos jai dar nėra tekę. Kaip Justė pati pripažino, nors kamera jai nėra svetima, filmuotis laidai potyris – visai kitoks.

„Kai pagalvoji, rodos, kamerą jau seniai prisijaukinau, tačiau skirtumas vaidinti prieš ją ar vesti laidą – didelis. Be to, kūrybinio proceso specifika irgi skiriasi“, – tikino aktorė.

Anot J.Zinkevičiūtės sunkiausia jai vis tik – ne filmuotis, o žiūrėt jau nufilmuotus laidos kadrus. „Žiūrėdama analizuoju, ką padariau blogai ar gerai. Stengiuosi pasimokyti iš savo klaidų ir daugiau jų nekartoti“, – besišypsodama pasakojo aktorė.

O žiūrovams belieka sulaukti laidos „Kinfo“ premjeros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius