-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Natalija Bunkė Lietuvos publiką užkariauja „aštresniu“ įvaizdžiu ir naujomis dainomis

Šeštadienio vakarą TV3 televizija tiesiogiai transliavo jau devintosios „Išsipildymo akcijos“ finalinį koncertą, kurio metu scenoje pasirodė ryškiausios šalies žvaigždės. Staigmeną žiūrovams renginyje pateikė solinę karjerą pradėjusi Natalija Bunkė – dainininkė pristatė naująjį savo kūrinį „Širdis ant balto sniego“.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Naująją dainą N.Bunkei sukūrė prodiuseris bei atlikėjas Edgaras Lubys-Amberlife. Anot pačios dainininkės – ši daina yra apie dviejų žmonių santykius, kuriems nelemta baigtis laimingai. „Išsipildymo akcijos“ scenoje N.Bunkė pasirodė kartu su trimis jai talkinusiais šokių studijos „Tina Dance“ šokėjais, visi jie žiūrovus nustebino įspūdingais kostiumais.

Nebepataikauja žiūrovams

„Šiuos kostiumus kūrė Ruslanas (Ruslanas Rybakovas, – aut. past.), tačiau pati sugalvojau esminį aprangos akcentą – pečius puošiančius juodus spyglius. Norėjau kostiumą priderinti prie dainos, siekiau padaryti jį kiek „aštresnį“, – tikino atlikėja.

„Dabartinės mano dainos visos yra kiek aštresnės – šiuo metu dainuoju tai, kas man patinka, nepataikaudama žiūrovui“, – sakė N.Bunkė.

15min.lt primena skaitytojams, jog šis dizaineris jau anksčiau yra kūręs akį traukiančius kostiumus N.Bunkės pasirodymams. Dainininkės teigimu, kaskart užsakydama naują kostiumą ji aiškiai apibrėžia savo norus ir stengiasi, jog sceninis įvaizdis tiksliai atspindėtų ir atliekamų dainų tematiką.

Anot N.Bunkės, ir pati naujoji jos atliekama daina „Širdis ant balto sniego“ gerokai skiriasi nuo ankstesnių jos dainų. „Ši daina nėra grynai popsinė – čia labiau poprokas. Dabartinės mano dainos visos yra kiek aštresnės – šiuo metu dainuoju tai, kas man patinka, nepataikaudama žiūrovui“, – teigė dainininkė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Natalija Bunkė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Natalija Bunkė

Atlikėja sakė puikiai žinanti, ko reikia publikai, tačiau šiuo metu ji nori dainuoti tik tai, kas miela jos širdžiai. „Žinoma, yra žmonių, kuriems patinka ir tokia muzika. Jų taip pat yra nemažai, tačiau masėms reikia ko kito. Aš pati mėgstu tokią muziką, kokią dabar atlieku, todėl stovėdama scenoje jaučiuosi savimi“, – kalbėjo dainininkė.

N.Bunkė prasitarė jau svarstanti ir apie naują dainą, kuri klausytojus turėtų nustebinti pavasarį. „Kaip tik neseniai kalbėjau su Amberlife’u, sakiau, kad reikia mąstyti apie naują dainą. Šiuo metu deriname, kokia ji turėtų būti“, – pasakojo ji.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Natalija Bunkė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Natalija Bunkė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius