Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Floristo modeliu tapusi Renata Jampolskė baro atidaryme netikėtai sutiko šešurą Robertą Jampolskį

Renatai Jampolskei (28) naujo baro atidarymas Kaune tapo tikru jausmų išbandymu – pirmą kartą ji pristatinėjo rekordinį floristo darbą, prisiminė savo svajonę turėti motociklą ir netikėtai susitiko su šešuru – aktoriaus Mariaus Jampolskio tėčiu Robertu.
Renata Jampolskė ir Robertas Jampolskis
Renata Jampolskė ir Robertas Jampolskis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Pasimatymas naujoje pasilinksminimų vietoje tapo staigmena abiems giminaičiams. Verslininkas ir grupės „Fiesta“ muzikantas Robertas Jampolskis tvirtino nė akimirkos nepagalvojęs, kad draugo Algirdo Mažeikos bare gali sutikti marčią.

„Žinojau, kad Marius šį vakarą užimtas. Bet kad bare pamatysiu Renatą...“, – stebėjosi R.Jampolskis. Į atidarymą jis buvo pakviestas ne tik kaip baro „Rock pub“ savininko draugas, bet ir kaip muzikantas, mokantis groti roką.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Renata Jampolskė
Renata Jampolskė

R.Jampolskis sakė esąs sužavėtas marčios amplua. Tai, kad Renata tapo floristo Antano Mažono modeliu ir demonstravo odinį švarką, papuoštą augalais ir žaisliniais motociklais, jam paliko įspūdį.

Renata Žmonės.lt sakė anksčiau yra pristačiusi įvairius gaminius ir kūrybinius projektus, tačiau floristinės kompozicijos – niekada.

R.Jamposkė tvirtino, kad rokas, odiniai drabužiai ir motociklai jai – artimi. Ji pripažino pasvajojanti apie skriejimą naktį plieniniu žirgu, tačiau tai įgyvendinti jau kažin ar bepavyktų. Marius, anot R. Jampolskės, nemėgsta vairuoti, o pati ji vis rečiau priima neapgalvotus ir spontaniškus sprendimus.

Ant švarko – 50 rūšių augalų

Floristas A.Mažonas odinį švarką papuošė daugiau nei 50 rūšių augalų.

„Rokas – daugelio muzikinių stilių pradininkas. Viena augalų rūšimi visos jo filosofijos neatspindėsi“, – sakė A.Mažonas. Jo tvirtinimu, žaluma dekoruotas drabužis išvaizdos nekeis kelias dienas, o vėliau sudžius nenubyrėdamas. „Viskas sutvirtinta taip, kad išsilaikytų ilgai“, – patikino A.Mažonas.

Netikėtas kompozicijas iš gėlių jis kuria maždaug ketverius metus. Augalais papuošti jo drabužiai jau tampa kasdienybe. Floristika, pasak pašnekovo, ne tik gėlių merkimas į vazas, todėl reikia mokėti žalumą prisijaukinti.

Kuriant švarką A.Mažonui sunkiausia buvo suvaldyti kietus ir vašku padengtus lapus. „Neužteko švarką vien apklijuoti augalais. Reikėjo viską padaryti taip, kad išliktų nepakitęs drabužio siluetas“, – patikino kūrėjas.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Anatanas Mažonas ir Renata Jampolskė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Anatanas Mažonas ir Renata Jampolskė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius