Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotografo Luko Griciaus fotosesijoje „50 Shades of Red“ atsiskleidė mistiškas moterų žavesys

Fotografas Lukas Gricius, vizažistė Rolana Kuprytė ir retušuotoja Simona Vaičytė įgyvendino itin moterišką ir žavią idėją – žinomas moteris subūrė išskirtinei fotosesijai „50 Shades of Red“, kuriai pozavo visas būrys dailiosios lyties atstovių – Justė Arlauskaitė-Jazzu, Agnė Grigaliūnienė, Monika Račiūnaitė, Agnė Jagelavičiūtė ir kitos damos, nepabūgusios priimti menininkų iššūkio.
Šorena Džianiašvili, Jazzu, Agnė Grigaliūnienė
Šorena Džianiašvili, Jazzu, Agnė Grigaliūnienė / Luko Griciaus nuotr.

Tris metus Londone gyvenanti ir dirbanti Rolana – gera Luko draugė, todėl vieną vakarą jiedu sugalvojo, kad reikia daryti kokią nors gražią fotosesiją ir, kaip patys sako, pradėjo apie tai „brainstominti“.

„Visada norėjosi padaryti kažką įdomaus Lietuvoje, todėl vieną gražų vakarą mes su Luku pagalvojom, kad būrų šaunu padaryti grožio fotosesiją“, – portalui Žmonės.lt sakė Rolana.

Luko Griciaus nuotr./Simona Vaičytė, Lukas Gricius, Rolana Kuprytė
Luko Griciaus nuotr./Simona Vaičytė, Lukas Gricius, Rolana Kuprytė

„Tada aišku prasidėjo „brainstorminimas“... Buvo žiema, Rolana planavo savo atostogas Lietuvoje ir tuo pačiu bendrą mūsų projektą. Pamenu, kad kažkuriuo metu man užsifiksavo didelio moterų susidomėjimo sulaukusi knyga „50 Shades of Grey“, todėl ją ir įvardinčiau kaip pradinį idėjos tašką. Tada Rolana sugalvojo, kad pilką spalvą reikėtų pakeisti į raudoną ir pakviesti fotografuoti moteris – mat artėjo kovo 8-oji“, – apie idėją pasakojo fotografas L.Gricius.

Raudoną vizažistė pasirinko neatsitiktinai – anot jos, tai bene moteriškiausia spalva. „Tai turbūt viena iš tų spalvų, kuri labiausiai pabrėžia moteriškumą. Neįsivaizduoju šiuolaikinės moters be raudono lūpdažio savo kosmetinėje“ , – įsitikinusi Rolana.

Luko Griciaus nuotr., Simonos Vaičytės retušavimas/Agnė Jagelavičiūtė
Luko Griciaus nuotr., Simonos Vaičytės retušavimas/Agnė Jagelavičiūtė

Jai antrino ir nuotraukas retušavusi Simona Vaičytė: „Vien tik išgirdus žodį „raudona“, akyse pamatai raudonu lūpdažiu pasidažiusią moterį. Šiuo akcentu visada norima pademonstruoti didelę moterišką jėgą, nemirtingumą, seksualumą. Be to, tai vienintelė spalva, kuri skirta pabrėžti privalumams, o ne paslėpti trūkumams.“

Projekto įgyvendinimui prireikė mėnesio. Visa trijulė pasidžiaugė, kad jų vizijos ir norai sutapo, todėl dirbti buvo lengva ir viskas ėjosi sklandžiai.

„Buvo labai svarbu, kad visa komanda eitų viena ir ta pačia linija. Dar svarbiau, kad mūsų modeliai būtų ypač gražūs ir patikėtų mūsų idėja. Neslėpsiu, visoms iš pradžių buvo baisu, juk akcentas – raudona spalva! Dabar manau, kad mums tikrai pavyko, rezultatu esame patenkinti“ , – džiaugėsi Rolana.

Jai antrino ir visa tai įamžinęs fotografas Lukas, kuris teigė, kad be šaunios merginų komandos tokio rezultato nebūtų pavykę pasiekti.

Luko Griciaus nuotr., Simonos Vaičytės retušavimas/Monika Račiūnaitė
Luko Griciaus nuotr., Simonos Vaičytės retušavimas/Monika Račiūnaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius