Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Freaks On Floor“ atkreipė muzikos festivalio „SXSW“ dėmesį

Roko grupė „Freaks On Floor“ atkreipė kasmetinio ir vieno iš didžiausių festivalių „South by South West“ (SXSW) Ostine (JAV) dėmesį. Kompanijos „MOFilm“ organizuojamo konkurso „Battle of the Bands“ vertinimo komisija įvertino ir atrinko „Freaks On Floor“ pateiktą video iš albumo „Hello Girls!” pristatymo tarp geriausių. Patekę į tolesnį konkurso etapą, grupės nariai prašo gerbėjų pagalbos.
Grupė „Freaks On Floor“
Grupė „Freaks On Floor“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Labai tikimės, jog visi socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai Lietuvoje susivienys ir atiduos savo balsą už mus šiame video konkurse. Jūsų visų balsai ir pagalba gali padovanoti mums amerikietišką svajonę, galimybę surengti net du koncertus Ostine „SXSW“ festivalyje ir padėti atverti duris į JAV muzikos rinką.“, – džiaugėsi „Freaks On Floor“ vokalistas ir gitaristas Justinas Jarutis.

Didžiausias video kūrėjams skirtų konkursų organizatorius pasaulyje „MOFilm“ nuolat ieško ir padeda nežinomiems kūrėjams skleisti žinią apie jų darbus. Oficiali „MOFilm“ misija – atrasti geriausius jaunuosius kūrėjus ir padėti jiems ateityje laimėti „Grammy“ ar „Oskaro“ apdovanojimą. Vienas iš svarbiausių šių metų „MoFilm“ partnerių yra gilias tradicijas turintis kino, muzikos ir interneto tendencijų festivalis „SXSW“, vyksiantis kovo 9-18 dienomis Ostine (JAV). Šių metų festivalio programoje šmėžuoja visas būrys atlikėjų, kuriuos linksniuoja ir muzikos tinklaraščių autoriai Lietuvoje: Lana Del Rey, „Grimes“, Nicolas Jaar, „Best Coast“, „Niki and the Dove“ ir eilė kitų aktualių scenos vardų.

Video konkurso „Battle of the Bands“ balsavimas vyks iki kovo 2 d. specialiai tam sukurtame „MOFilm“ socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje (vartotojams būtina prisiregistruoti prie jų „Facebook“ paskyros),

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius