-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolininkas Marius Žaliūkas su mylimąja Nora Sudaryte įsiamžino „boho vestuvių“ stiliumi

Modelis, knygų apžvalgininkė Nora Sudarytė (25) kartu su mylimuoju, futbolininku Mariumi Žaliūku (33) ir jųdviejų augintiniu – pudeliu Būnu – įsiamžino naujoje, romantiškoje fotosesijoje. Jos tema – „Boho vestuvės“.
Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas
Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas / Audronės Tylaitės nuotr.

Naujausia N.Sudarytės ir M.Žaliūko fotosesija – boho stiliaus: romantiška, dvelkianti laisve, meile, gėriu ir grožiu. Nuotraukose pora įsiamžino dar prieš tapdami sužadėtiniais – vos prieš kelias dienas Marius Norai pasipiršo Maldyvuose, apie tai rašė 15min.

15min N.Sudarytė pasakojo, kad ši fotosesija surengta dėl jos mokslų „Grimo akademijoje“. Čia mergina mokosi vizažo meno.

TAIP PAT SKAITYKITE: Futbolininkas Marius Žaliūkas Maldyvuose pasipiršo Norai Sudarytei

„Kiekvieną savaitę ten vyksta teminės fotosesijos. Šį kartą užduotis buvo „Boho vestuvės“. Kažkas švelnaus, gėlėto, artimo gamtai. Visa tai artima man pačiai, tad nusprendžiau pati sau pabūti modeliu, – pasakoja N.Sudarytė. – Bevystydama idėją sugalvojau, jog tokiai „gamtiškai“ fotosesijai į kadrą įtraukti tiktų ir Būną, kadangi kamera jį labai myli. Dėstytoja pritarė. O dar vėliau sugalvojau pasikviesti ir Marių. Nors prieš fotoaparatą jis jaučiasi nejaukiai, tačiau prie mano idėjos prisijungti sutiko.“

Audronės Tylaitės nuotr./Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas
Audronės Tylaitės nuotr./Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas

Taigi tokia jauki poros ir augintinio fotosesija pirmiausia surengta siekiant papildyti N.Sudarytės portfolio, tačiau bendraudama su 15min N.Sudarytė sako, kad gražūs kadrai puikiai papuoš jos ir Mariaus namus.

Tai jau ne pirma fotosesija, kurios rezultatai pasitarnauja poros namų interjerui, – įspūdingai atrodė ir jų kalėdinės fotosesijos kadrai.

Nora prie fotoblyksčių yra pripratusi. Būnas, panašu, kiekviename kadre visada atrodys puikiai. O kaip pozuoti sekėsi M.Žaliūkui?

„Kai Marius nesijaučia komfortabiliai, pradeda juokauti. Taigi ši fotosesija mums buvo ypač linksma, taip pat ir fotografei, dėstytojoms. Aš jam vis kartoju, kad atsipalaiduotų ir elgtųsi natūraliai. Bet įsivaizduoju, kad jam tai turbūt tas pats, kas man būtų futbolo aikštelėje“, – šypsosi N.Sudarytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius