Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabrielę Martirosianaitę naktimis treniruoja Saulius Skambinas

Po praėjusio šeštadienio „Kviečiu šokti“ vakaro „Mis Lietuvos 2008“ Gabrielės Martirosianaitės akys buvo pilnos ašarų. Kruopščiai ir atsakingai besiruošianti kiekvienam šokių vakarui, Gabrielė vos neiškrito iš projekto – su partneriu Edvinu Kregždžiu turnyrinėje lentelėje liko priešpaskutiniai.
Laidos filmavimo akimirka
Laidos filmavimo akimirka. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Pamačiusi rezultatų lentelę iš karto paskambinau savo bičiuliui, puikiam šokėjui Sauliui Skambinui. Buvau labai susijaudinusi. Man buvo šokas. Su ašaromis pasakiau Sauliui, kad nenoriu iškristi. Jis mane nuramino ir pažadėjo per savaitę paruošti visai kitokį mūsų poros įvaizdį ir šokį“, – pasakojo Gabrielė, kuri žada visai kitokį ir jai nebūdingą pasirodymą su šou elementais. 

Su Sauliumi Gabrielė repetavo kasdien iki vidurnakčio. „Saulius peržiūrėjo mūsų pasirodymus ir patvirtino, kad mes su Edvinu verti aukštesnės vietos.  Jis mane drąsino, nes nuo praėjusio šeštadienio šoko man linko kojos. Sauliaus repeticijos ir žodžiai buvo tarsi spyris į užpakalį“, – pasakojo pamažu po šoko atsigaunanti gražuolė.

Pasak Gabrielės, ji tikisi, kad komisija šį šeštadienį vertins šokį, pasirodymą, artistą, o ne žmogų. Esu sąžininga, pareiginga ir teisinga. Ir Saulius žino, ką reiškia dalyvauti konkurse, kurį laimi ne stipriausi, o...“ – nutęsė Gabrielė.

Pikantiška detalė ir ta, kad Saulius Skambinas, treniruodamas Gabrielę, konkurenciją didina Rimo Valeikio ir Sandros Kniazevičiūtės porai. O profesionali šokėja Sandra – buvusi Sauliaus mergina ir šokių partnerė...

„Kviečiu šokti“ intrigos ir dramos – šeštadienį 19 val. per LNK. 

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius