Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabrielius Liaudanskas-Svaras apie šlovę: „Kai visiems atsibosiu, užsiauginsiu plaukus“

Lietuvos repo karaliai „G&G Sindikatas“, paklausti, ar Lietuvos repo scena plečiasi ir auga, atsako paprastai – „Ne, ji kol kas visa čia“. Ir reikia pripažinti, jog tai tikrų reperių atsakymas. Tačiau šlovės „G&G Sindikato“ nariai vis dėlto priversti dalintis. Pasak Svaro, dar besimokant mokykloje tiek jį, tiek Egidijų Dragūną užgoždavo toje pačioje mokykloje besimokęs Marijus Mikutavičius.
Gabrielius Liaudanskas-Svaras ir Mindaugas Stasiulis
Gabrielius Liaudanskas-Svaras ir Mindaugas Stasiulis / TV3 nuotr.

Trečiadienį TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ garsiausi šalies reperiai papasakojo ir apie lankytas mokyklas, ir kiemą bei rajoną. Tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė Gabrieliaus Liaudansko-Svaro plaukų istorija.

„Buvo žiema, labai liūdnas vakaras. Gal diena, nežinau. Žiemą panašu viskas. Ir aš supratau, kad reikia gyvenime kažką pakeisti. Konkrečiai pakeisti – kad niekada nebūtų taip, kaip buvo. Lengviausia – nusiskusti“. Vis dėlto grupės „G&G Sindikatas“ nariai yra matę ir kur kas ilgesnius Svaro plaukus. Pralošęs lažybas jis turėjo užsiauginti plaukus ir nors visą tą laiką vaikščiojo su skarele, kartą jai nuslydus vaikinai pamatė Svaro plaukus. „Jie iškart sakė – nusiskusk... – prisimena Svaras, – aš turiu tokią idėją. Kada nors, kai man viskas atsibos ir aš visiems atsibosiu, aš tiesiog užsirišiu skarelę, pavaikščiosiu pusę metų, nusirišiu ir manęs niekas nepažins“.

Laidoje „G&G Sindikatas“ priminė ir pirmąją Svaro pankroko grupę „Depresija“, papasakojo apie reperių karus ir apie tai, kodėl jų koncertai neša nelaimę vietoms, kuriose koncertuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius