Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 16 /2014 07 22

„Galapagų“ konkursas: pažadink savo žvėrį ir laimėk!

Zaraso sala, rugpjūčio pirmąjį savaitgalį taps Galapagų sala, kurioje galios saviti įstatymai. Vienas jų – į festivalį „Galapagai“ galima atvažiuoti su savo žvėrimis, gyvūnais, augintiniais ar netgi gyvuliais. O kol laukiate kelionės į šią vasarišką respubliką, portalas 15min.lt kviečia pažadinti savo žvėrį ir laimėti miegmaišį.
„Galapagų“ festivalio dalyvė
„Galapagų“ festivalio dalyvė / „Galapagų“ nuotr.

Galapagų saloje jūs būtinai susitiktumėt su Mėlynakoju bubiu, Galapagų pingvinu, Neskraidančiu kormoranu, Flamingu, Banguotuoju albatrosu, Darvino kikiliu, Įstabiąja fregata, Jūrine iguana ir neregėto grožio žvėrimis. Todėl, šia linksma gaida, siūlome siųsti savo nuotraukas su savais gyvūnais ir laimėti išskirtinį miegmaišį.

Taisyklės:

•    Siųsk nuotrauką, kurioje tu užfiksuotas su savo, kaimyno, laukiniu, naminiu, gauruotu, pūkuotu, plūnksnuotu žvėrimi, į 15min.lt portalą adresu konkursai@15min.lt;
•    Laiške parašyk: savo vardą ir pavardę, telefono numerį ir VIENĄ sakinį, apibūdinantį aplinkybes, kokiomis buvo padaryta nuotrauka;
•    Sek naujienas www.15min.lt/galapagai ir sužinok kas laimėjo „galapagišką“ miegmaišį, kuriame atvykę į festivalį galėsite praleisti savo naktis;
•    Nuotraukas siųskite iki liepos 27 dienos, jos bus publikuojamos portale 15min.lt,  o liepos 28 d. visos nuotraukos bus paskelbtos 15min.lt „Facebook“ paskyroje. Nugalėtojas bus išaiškintas susumavimus simpatijų balsus „Facebook“ paskyroje ir „Galapagų“ komisijos balsus. Nugalėtojas bus paskelbtas liepos 29-ąją portale 15min.lt.
•    Su įtikinamiausiai savo žvėrį pažadinusiu nugalėtoju susisieksime asmeniškai

NUGALĖTOJAS: Susumavus skaitytojų balsus „Facebook“ tinkle ir „Galapagų“ komisijos vertinimus, paaiškėjo, kad svarbia balsų persvara nugalėtoja tapo katytė Diva. Su jos šeimininkais susisieksime asmeniškai. Dėkojame visiems dalyviams ir netrukus žadame naują konkursą!

Festivalyje „Galapagai“ šiemet viešės ir vokiečiai „The Baseballs“, perdainavę populiariausius Rihannos, Lady Gagos, Katy Perry hitus rokenrolo dvasioje. Taip pat – „Supersci“ (Švedija), Mr.Woodnote (Didžioji Britanija), Leon Somov & Jazzu, „Skamp“, Markas Palubenka, „Keymono“, „Liūdni slibinai“, „Lemon Joy“, Jurga, „Digital Digital“ (Estija), „Bez Bileta“ (Baltarusija), „Krambambulya“ (Baltarusija), Margaret LIVE (Estija), „Curlykills“ (Estija), „Superskankers“ su Okym Riim (Estija) ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius