Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galvą susuko „kurortinis“ vyras

Sveika, Ramune. Su vyru mes retai atostogaujame kartu, nes jis paprastai neturi laiko ir šiaip, manau, vyras ir žmona turi šiek tiek laiko per metus pabūti atskirai. Tiesą sakant, su vyru ir nenoriu ilsėtis, nes man jis tapo nebeįdomus. Todėl aš paprastai atostogauju viena ar su drauge. Prieš kokį mėnesį buvau viename iš Ispanijos kurortų, kur netikėtai užsimezgė labai artima draugystė su viešbučio administratoriumi.
Ramunė Pajuodytė
Ramunė Pajuodytė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Jis ne vietinis, tiesiog vasaromis taip uždarbiauja. Tiek dėmesio, komplimentų nebuvau gavusi nė iš vieno vyro per visą savo gyvenimą, galėdavom kalbėtis apie viską ištisas naktis. Jis sakė, kad tokios nuostabios moters kaip aš dar nebuvo sutikęs. Nepatikėsit, nebuvo jokio sekso. Vyras dabar manęs visiškai nebetraukia, o visos mintys ir jausmai skirti tik tam žmogui. Iš pradžių su juo ištisai kalbėdavomės telefonu, vėl planavome susitikti ir net kalbėjomės apie ateitį kartu. Dabar jis nebeskambina, retai teparašo. Bandžiau klausti, kas atsitiko, bet jis rašo, kad turi labai daug darbo. Kaip man visa tai suprasti ir ką dabar daryti? Prašau, Ramune, patarkit ką nors, nes neberandu sau vietos. Jolanta, 23 m.
 

Sveika, Jolanta. Atostogų metu, ypač būdami kitose šalyse, neretai jaučiamės tarsi pasakiškoje sapno tikrovėje, viskas atrodo pagražinta ir padidinta, įspūdžiai ir mūsų pačių reakcijos – ryškesnės ir stipresnės. Tokiu metu užsimezgę nauji santykiai gali atrodyti daug intensyvesni, o sutikti žmonės – nepalyginamai įdomesni nei yra iš tikrųjų. Deja, atostogų metu užsimezgę romanai retai išsivysto į rimtus, ilgalaikius santykius.

Kiekviena moteris nešiojasi savo idealaus vyro įvaizdį, net jei jis giliai paslėptas. Nuobodulys asmeniniame gyvenime, atšalę santykiai su vyru ir svetimos šalies egzotika sukūrė palankią terpę iškilti tavo fantazijoms, svajonėms, ilgesiui, kurie nejučia įsikūnijo to vyro asmenyje. Žvilgtelėjusi į viešbučio administratorių, staiga pamatei savo svajonių vyriškį... Nesmagu pabusti iš gražaus sapno, keltis ir gyventi savo gyvenimą, bet, norėdama susigaudyti situacijoje, visų pirma turi prisiversti blaiviai atsakyti sau pačiai į klausimus, su kuriais vis tiek anksčiau ar vėliau susidursi. Ar tas vyras tikrai toks idealus, kokį jį iki šiol matei? Ar patirtas artumas nėra tavo pačios įsivaizduotas? Ar abipusis susižavėjimas iš pirmo žvilgsnio nėra panašesnis į „kurortinį romaną“, o jautrus nepažįstamasis – į patyrusį „išalkusių“ poilsiautojų medžiotoją?

Kita vertus, ši tavo patirtis gali būti puiki proga šiek tiek pamąstyti apie savo santykius su vyru, o ir su vyrais apskritai. Iš tavo laiško susidaro įspūdis, kad vyras tarsi kažko tau nesuteikia, ką lyg ir turėtų suteikti, pavyzdžiui, padaryti tavo gyvenimą įdomų, tave – laimingą. Žinoma, su partneriu visada siejame daug vilčių, vis dėlto atrodo, kad jautiesi tarsi vaikas, kuriam kažkas kitas turi suteikti visą laimę, pilnatvę, smagumą, įdomumą. O koks yra tavo pačios indėlis? Ką tu pasiruošusi duoti, keisti, paaukoti dėl kito žmogaus? Gal užuot visą laiką svajojus apie žavųjį viešbučio administratorių, vertėtų pasigilinti į save. Ar esi tikra, kad tavo vyras nėra tavo antroji pusė, dėl kurios norėtum stengtis?

Pamėgink pasinaudoti savo atostogų patirtimi ir šiek tiek paanalizuoti save ir savo požiūrį į vyrą. Jei pavyks susigaudyti, ko tau išties trūksta ir ko nori, gal tada paaiškės ir ką galėtum daryti. Sėkmės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius