Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Garsenybių labdaros krautuvėlė paaukos talentingiems vaikams

Paskutinę pavasario dieną, gegužės 31-ąją, Vilniuje duris atvėrė pirmoji Lietuvoje žinomų žmonių labdaros krautuvėlė.
Labdaros krautuvėlės atidarymas
Labdaros krautuvėlės atidaryme: (iš kairės) Jolanta Sadauskienė, Inga Paksaitė-Stumbrienė ir Inga Budrienė. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vos savaitę sostinės prekybos centre „Panorama“ veiksiančios krautuvėlės tikslas kilnus. Ji sieks parduoti kuo daugiau drabužių ir aksesuarų, kuriuos krautuvėlei padovanojo garsūs Lietuvoje mados, meno ir pramogų pasaulio žmonės, o surinkti pinigai bus skirti Mstislavo Rostropovičiaus labdaros ir paramos fondui, globojančiam talentingus Lietuvos vaikus.

Krautuvėlės atidarymo vakarą organizatoriai prasitarė, jog bendra daiktų vertė viršija 10 tūkstančių litų, o pirmoji pardavimų diena esą buvusi sėkminga. Tiesa, suma nebuvo įvardinta. Ar kainas už savo prabangius daiktus garsenybės nustatė pačios, ar tuo pasirūpino organizatoriai, taip ir nepavyko išsiaiškinti. Dauguma tikino, jog kai kalba eina apie labdarą, deryboms ne vieta. Žavioji TV laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė krautuvei dovanojo vienetinę dizainerės kurtą vestuvinę suknelę.

Iniciatyva sulaukė palaikymo 

Apsižvalgyti jaukioje krautuvėlėje užsuko aktorė Redita Dominaitytė, dizaineris Liutauras Salasevičius, verslininkė Rasa Arlauskienė, rankinių ir interjero dizainerė Aušra Haglund, Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru Aivaru Stumbru ir kiti. Daugumos moterų žvilgsniai krypo į sukneles, batelius bei aksesuarus. Pasak žymių moterų, atnaujinti garderobą visada smagu, ypač kai tai daroma siekiant gražaus tikslo.

Prisidėti prie gražios iniciatyvus panoro būrys garsenybių: Mantas Petruškevičius, Genutė Žalienė, Austėja Jablonskytė, dizainerės Eglė Žiemytė ir Inga Rebrova, mados namų „Cantas“ vadovė Jolanta Mikalajūnienė bei dizaineris Egidijus Sidaras, modelių agentūros „Modilina“ vadovė Jolanta Sadauskienė, verslininkės Loreta Šurkutė ir Enrika Sikorskienė, Inga Budrienė, Daina Bosas ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius