Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsios sportininkės ragina vaikus gyventi aktyviau ir siekti pergalių (nuotraukos)

Šalies sportinininkės, prizininkės Jurgita Štreimikytė-Virbickienė, Simona Krupeckaitė ir Eglė Balčiūnaitė – socialinio projekto „Ateities čempionai“ iniciatorės. Sportinininkės siekia, kad šalyje užaugtų aktyvesnio gyvenimo būdo ir ryžtingesnė karta.
Filmavimo akimirka
S.Krupeckaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Filmavimo akimirka
J.Štreimikytė-Virbickienė

Antradienio vakarą J.Štreimikytė-Virbickienė ir  pasaulio dviračių treko čempionė bei rekordininkė S.Krupeckaitė su vaikais filmavosi socialinio projekto „Ateities čempionai“ vaizdo klipe. Trečioji projekto dalyvė bėgikė E.Balčiūnaitė šiuo metu yra išvykusi ir prie projekto prisidės vasaros pabaigoje.

„Ši akcija svarbi tuo, kad šiuo metu vaikai yra ne tokie aktyvūs, daugiau laiko praleidžia prie kompiuterio, televizoriaus, nenori judėti, sportuoti. Norime juos paskatintini užsiimti kokia nors fizine veikla, surasti ką nors įdomaus gyvenime, siekti savo tikslų. Aš buvau aktyvus vaikas, kaip ir dauguma. Vaikai turi įgimtą savybę judėti ir, jei mes jų neskatinsime, vaikai aptings“, – tvirtino akcijos dalyvė, Europos moterų krepšinio ir daugkartinė LMKL čempionė bei Eurolygos prizininkė J.Štreimikytė-Virbickienė. 

Nufilmuotą vaizdo klipą ketinama artimiausiu metu pradėti transliuoti televizijoje ir internete. 

Organizatorių teigimu, „Ateities čempionai“ – pirmoji tokio pobūdžio socialinė kampanija, kurioje trys garsios šalies sportininkės bandys perteikti tai, kas gali padėti pasiekti pergales ne tik sporte, bet ir gyvenime, moksluose ar darbe. Sportininkės siekia savo pavyzdžiu įkvėpti jaunimą, padėti jiems drąsiau, ryžtingiau siekti savo tikslo ir tokiu būdu padėti pagrindus šalies ateities čempionams. Sportininkės mielai atsakys į socialinės akcijos internetiniame puslapyje užduodamus klausimus, dalysis patirtimi kelyje čempiono titulo link bei patarimais vaikų motyvacijos ir kitais klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius