-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: Azijos metamorfozės

Kol Europa snaudžia primiršusi vienybės idėjas, Azija vis labiau įtvirtina savo įtaką ir, be abejo, neaplenkdama mados!
Gatvės stilius Florencijoje
Gatvės stilius Florencijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

Šį vaikiną sutikau Florencijoje, kuri pavasarį tarsi tampa mažąja Japonija. Būtent šios šalies atstovai yra tikrieji stiliaus turistai – noriai ir dažnai lankosi Italijoje, šią žemę vadina tiesiog šventa mados gimtine ir nesilaiko populiariosios taisyklės: „Kad atostogaujantieji turi jaustis taip patogiai, kad net atrodytų šiurpiai.“

Įdomu tai, kad būdami tokie konservatyvūs savo gyvenimo būdo atžvilgiu, būtent azijiečiai yra tokie laisvamaniai, kai kalba pakrypsta apie jų išvaizdą.

Žvelgiant į šiandienos „Gatvės stiliaus“ herojų nekyla abejonių dėl išnykusios lytiškumo atskirties, bet norėčiau daugiau dėmesio skirti tik pasirinktos aprangos aptarimui.

„Išmanieji palydovai“ mums gal ir svarbūs, tačiau tolimųjų kraštų atstovams jie tiesiog nepamainomi, tad tampa įvaizdžio dalimi – apgalvotais aksesuarais. Nešiojamojo kompiuterio dėklas, jau gerokai evoliucionavo nuo jo juodo, pabrėžtinai funkcionalaus pirmtako laikų ir gali tapti originaliu įvaizdžio akcentu.

Šių „kišenėlių“, apsaugančių mūsų moderniuosius įrankius, dabar turima daug ir kaskart pasirenkamas tinkamiausias suformuotam įvaizdžiui papildyti. Reikia pripažinti, kad šį kartą dėmesį traukia ir žaismingas, šiek tiek infantiliškas mobiliojo telefono dėklas.

Iš gausybės šio įvaizdžio detalių tikrai verta išskirti tvarkingai ant peties nugulusį šalį-apsiaustą. Būtent tokio tipo aksesuarai bus itin madingi ir ateinantį rudenį. Ypač margi, šilti, visą kūną apgaubti galintys „šalikai“ kuriam laikui net galės pakeisti paltukus.

O šiandien linkiu tiesiog spalvingos tolerancijos!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius