Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: jaunieji maištininkai ir stilingai išreikštas lytiškumas

Pagaliau mūsų rubrikoje atsirado vietos ir amžinai maištaujančiam jaunimui! Šie du „geltonkasiai“ išsiskiria ne tik iš mūsų iki šiol aptartų stilingųjų, bet ir iš Florencijos praeivių gausybės...
Gatvės stilius Florencijoje
Gatvės stilius Florencijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

Gyvenime taip jau būna, kad vienas žmogus yra išraiškingesnis už kitą, tad daugiau dėmesio norėčiau skirti šiandienos nuotraukos drąsesniajam herojui. Buliaus šnervių žiedo įkvėptas auskaras, „vilioklė“ tunika ir vakaro žibintų šviesas gaudantys žaižaruojantys batai – šaunusis kepurėtasis tapo tikru dėmesio traukos centru.

Tęsiant mintį apie pasirinktą netikėtą tuniką – manęs dažnai klausia, ar vyrai kada nors dėvės sijonus... Atsakymas – jie jau seniai juos dėvi!

Ir aš nekalbu vien tik apie nacionalinius, į sijonus panašius, kai kurių tautų apdarus, turiu omenyje vakarietiškos mados kūrinius, dėvimus bendruomenėse, kiek labiau atvirose naujovėms.

Aš pati esu už stilingai išreikštą lytiškumą: vyrus norėčiau matyti vyriškus, bet gerokai laisvamaniškiau vertinančius savo išvaizdą, o moteris moteriškas, bet saikingiau akcentuojančias savo nežabojama seksualumą.

Lietuvoje, deja, susidaro toks įspūdis, kad vyrai nemyli savęs, o moterys – nepaisant to, vis tiek apmaudžiai skęsta tarpusavio konkurencinėje kovoje...

Tad už meilę sau ir pakantumą kitiems!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius