Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: kurortinės mados spinduliai ir bėdos

Kol dar bent jau teoriškai galime mėgautis paskutinėmis vasaros dienomis, o aplankytų pajūrio kurortų įspūdžiai dar visai neišblėsę, pats laikas aptarti kartais kiek bauginančias Palangos poilsiautojų stiliaus įmantrybes. Vasara jau toks metas, kai tikrai suprantamas noras atsipalaiduoti ir atsiriboti nuo judesius bei mintis varžančių drabužių užvaldo kiekvieną, bet ar tikrai kurortas yra vieta, kur galima atrodyti bet kaip?
Gatvės stilius Palangoje
Gatvės stilius Palangoje / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Kartais žvelgiant į mūsų vienintelį pajūrį užplūdusių poilsiautojų stilių atrodo, kad drabužiai jau atlieka tik vienintelę pamatinę – kūno dengimo funkciją, bet juk taip tikrai neturėtų būti.

Kiekvieno save gerbiančio žmogaus drabužinėje yra privalomas laisvalaikio aprangos skyrius, kuris neturi nieko bendro su dviračių sporto aprangos parduotuvių asortimentu ar sporto salėms pritaikytų treningiukų stiliumi.

Tačiau svarbu suprasti ir tai, kad pajūrio kurortų aprangai visai netinkamas ir akivaizdžiai miestietiškas, pernelyg solidus, o dar blogiau – pernelyg puošnus, išpuoselėtas įvaizdis, kuris laisvalaikiška dvasia alsuojančiuose, pasivaikščiojimams skirtose, alėjose atrodo taip pat blogai kaip ir beformiai, aklai parinkti aprėdai.

Na, bet gana lieti tą neviltį keliantį nusivylimą – visada neabejojau, kad svarbiausia yra mokytis iš gerų pavyzdžių, tad šiandienos nuotraukos herojų stilių visgi priskirčiau prie net labai tinkamų Palangos promenadoms.

Kad ir kaip karštis visus vilioja atidengti saulės išsiilgusius kūnus – trumpos suknelės lai lieka tik tokių puikių kojų savininkėms.

Nors kiek apmaudžiai rūstokos šios poros nuotaikos ir blaško dėmesį, tiek merginos, tiek vaikino įvaizdžiai tarpusavyje atrodo išties harmoningai ir pabrėžia abiejų stilingųjų gerąsias išvaizdos savybes.

Norėčiau atskirai pasidžiaugti vaikino pasirinktu deriniu: jaunatviški marškinėliai, sportiška, bet netipiška avalynė bei visam deriniui savito išraiškingumo suteikianti masyvi tašė garantuoja pelnytus komplimentus.

O štai mergina yra puikus santūraus savo kūno gerųjų savybių išryškinimo pavyzdys, ir kad ir kaip karštis visus vilioja atidengti saulės išsiilgusius kūnus – trumpos suknelės lai lieka tik tokių puikių kojų savininkėms.

Už stilingą laisvalaikio aprangą ir vasariškas nuotaikas ne tik kalendoriuje, bet ir veiduose!

Šilčiausi linkėjimai, Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius