Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: kvaili marškinėlių užrašai kvailai ir atrodo

Po gausybės originalių, o kartais net virtuoziškų stiliaus atradimų, ateina laikas aptarti ir ne pačius sėkmingiausius įvaizdžio variantus. Šis eklektiškos stilistikos mėgėjas gal ir nenusipelnytų triuškinančios kritikos, jei ne jo vaiduokliško dydžio, tikrai ne itin brandžiu užrašu išgražinti marškinėliai. Nors ir sakoma, kad nėra blogos reklamos, deja, bet būti pastebėtu – tai dar nereiškia palikti gerą įspūdį.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Asmeninio albumo nuotr.

Geriau jau Maison Martin Margiela, nuotraukoje matomos pavydėtinai šaunios rankinės autorius, kuriant šią kolekciją bendradarbiavęs su H&M, nematytų į kokias rankas ji pakliuvo.

O tos rankos dar ir išpuoštos nežinia kokią sentimentalią prasmę neva turinčiomis gladiatoriškomis apyrankėmis, kurios tiesiog prašosi būti paliktos nepasiekiamose spintos kertelėse arba gražintos į savo laikmečio mūšio lauką.

Įdomu, bet pavieniai šio įvaizdžio elementai, kitokiuose deriniuose, o dar geriau – pritaikius juos kitam žmogui, galėtų atrodyti išties žaismingai. Be to, svarbu atkreipti dėmesį į tai, kaip išdidinti, vadinamojo oversized tipo, drabužiai dar labiau išdarko ir taip putlokas vaikino kūno linijas...

Tad šiandienos nuotraukos herojus patvirtina amžiną taisyklę – nors ir įsigyti daiktai yra madingi, jie gali visai netikti prie individualių žmogaus savybių.

Neabejoju, kad mada gali suteikti galimybę kiekvienam atrodyti geriau nei bet kada, tik svarbiausia yra pasirinkti tai, kas atspindi jūsų vidaus ir išorės darną – tai yra tinka ir prie jūsų individualių kūno linijų ir prie asmenybės.

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius