Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: Liverpulio grynuoliai

Iki šiol mūsų rubrikoje sėkmingai lyginome ir aptarinėjome Vilniaus bei Italijos atsitiktinai sutiktų stilingųjų praeivių įvaizdžius, tačiau šį kartą, po trumpos viešnagės Didžiojoje Britanijoje, galime apžvelgti ir šios kraštutinumų nevengiančios, itin įvairiapusiškos žemės gyventojų aprėdus.
Gatvės stilius Liverpulyje
Gatvės stilius Liverpulyje / Marijos Palaikytės nuotr.

Reikia pripažinti, kad tikrai kartais nepelnytai galvojame, kad „pas kaimyną visada geriau“... Vis dar akyse raibsta nuo gausybės neišpasakytos beskonybės pavyzdžių, akivaizdžiai aklai sekančių liūdnai pagarsėjusio televizijos šou „Jersey Shore“ įdiegtais grožio bei elgesio standartais: nenusakomos rasės, nežinia kaip – bet tariamai įdegio efektu nudažyta oda, šiurpą keliančios ir akis vos vos atmerkti leidžiančios, ekstremalios priklijuojamos blakstienos, juodi it smala antakiai…

O kur dar visa atskira riestainių formas primenanti, minkštų kūno formų bendruomenė, kuriai be maišo formos, pižamas primenančių aprėdų kaip ir nebėra ką rinktis...

Tačiau, kaip ir minėjau – tai kraštutinumų kraštas, tad visoje išraiškingoje tautų mišrainėje apstu ir puikių stiliaus atradimų – tad štai pirmieji Liverpulio stiliaus grynuoliai!

Nors vaikino avalynės ir kojinių pasirinkimas kelia šypseną, bendras įvaizdis puikiai apjungia džentelmeniškos stilistikos atminimą bei neįpareigojančias šiuolaikiškas idėjas.
Nuoširdžias simpatijas sukelia išskirtinis, praeities romantika dvelkiantis, kišeninio laikrodžio akcentas! Mergina irgi neturėtų likti nuskriausta – ji  sėkmingai išpildė savo įvaizdį, pasirinkusi kontrastuojantį, kiek eklektišką, sportiškos elegancijos, laisvamanišką stilių.

Tad šiandien norėčiau palinkėti tokio pat žavingo, nevaržomos laisvės spindesio akyse!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius