-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: masėms įkandama mada

Šiandienos stilingasis, deja, per daug neišsiskiria ypatingais stiliaus sprendimais ar pernelyg išlavinta fantazija, bet gali būti teisingos ir svarbiausia masėms įkandamos mados pavyzdžiu.
Gatvės stilius Italijoje
Gatvės stilius Italijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

Nors aš visada palaikau kokybės, o ne kiekybės akcentavimo principą, šiandien užmerkime akis į tai ir tiesiog aptarkime puikų sodrių, pavasariškų spalvų žaismą kasdieninėje aprangoje.

Nors parinkdama šiandienos rubrikos herojaus nuotrauką niekaip neskatinu rūkymo (!), tenka pripažinti, kad tai labai autentiškas vaizdas iš Italijos gatvių, o, pavyzdžiui, pypkės dabar dažnai tampa kruopščiai parinkta įvaizdžio dalimi.

Įdomus ir vietinėje stilistikoje itin dažnas dominuojančios sodrios kelnių spalvos pasirinkimas. Būtent kelnių akcentavimas ir jų derinimas su klasikiniais, visai niekuo neypatingais marškiniais bei švarkais, iš pirmo žvilgsnio, atrodytų būdingas jaunatviškam stiliui, pasirodo, yra didžiai mėgstamas ir brandesnių vyrų bei senjorų tarpe.

Apskritai labai sveikintinas išties ryškių spalvų pasirinkimas, o ypač rudos bei mėlynos spalvų derinimas, kuris, deja, vis dar neatranda užtikrintos vietos mūsų tautiečių garderobuose.

Šiandienos palinkėjimas visiems ir man pačiai – kad kuo rečiau tektų sutikti tokius aprangos pavyzdžius, kaip vyro antrame nuotraukos plane...

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius