-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: megztiniai jaukiam rudeniui

Megztiniai, sukeliantys šaltojo sezono asociacijas ir jaukiai apsupantys, kai labiausiai norisi šilumos, vėl atranda vietą mados tendencijų naujienose. Nuo megztų apsiaustų šiam rudeniui/žiemai iki megztų suknelių ar kostiumėlių ateinančiai vasarai. O kur dar pynimo/mezgimo raštų aksesuarai, tampantys šių metų trokštamiausiais!
Gatvės stilius Vilniuje
Gatvės stilius Vilniuje / Marijos Palaikytės nuotr.

Būtent mezgimo ar pynimo raštai suteikia taip pasigendamo jaukumo grožio sampratai, vis labiau krypstančiai į architektūriškai lakonišką stilistiką.  

Tas pats jaukumo ir namų šilumos ilgesys šiemet virto netikėčiausia šaltojo sezono tendencija – itin populiarėja tarsi vilnonės antklodės įkvėpti apsiausto tipo išoriniai drabužiai.

Reikia pripažinti, kad labiausiai įsimintinas mados namų Burberry pristatytos kolekcijos akcentas – apsiaustas, dėl kurio šios kompanijos šaltojo sezono kolekcija atsidūrė dėmesio centre ir užima tendencijų kūrimo lyderės poziciją.

Šiandienos stilingoji atrodo puikiai – jos harmoningas, jaunatviškas neįpareigojančios aprangos įvaizdis, pagrįstas rudens sezonui būdinga spalvine gama ir papildytas originalia, asmenybę atspindinčia rankine, neabejotinai tinka šiai merginai ir gali tapti sektinu pavyzdžiu.

Visada akcentuoju, kad kiekvieno mados vartotojo siekiamybė turėtų būti asmeninė išorės ir vidaus harmonija, tik tuomet galutinis rezultatas bus nepriekaištingas, o jūs nebūsite tik aklai priklausomas nuo vis besikeičiančių mados tendencijų!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius