Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: pro pypkės dūmą

Pypkės ar cigaretės dūmas dažnai tapdavo įkvėpimo šaltiniu fotografams ir kino filmų kūrėjams, norintiems pabrėžti ir taip neaprėpiamą senojo Holivudo žvaigždžių patrauklumą. Ir nors didėjantis domėjimasis sveika gyvensena bei informacijos plėtra kurį laiką buvo pristabdę šio žalingo įpročio propagavimo procesus, rūkymui pritaikyti atributai seniai garsėja kaip aksesuarų grupės prekės ir vilioja savo išskirtiniu dizainu bei prabanga.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.

Aš jokiu būdu neskatinu rūkyti ir savo pavyzdžiu prisidedu prie žmonių, pasirinkusių kvėpuoti dūmų nesudrumstą orą, be to, manau, kad šie žaisliukai skirti tik suaugusiems ir atsakomybės bei pasirinkimo laisvę turintiems žmonėms.

Bet kaip ten bebūtų, tenka pripažinti, jog pypkės su trenksmu grįžo į madą ir vis dažniau tampa stilingųjų vyriškumą pabrėžiančiais aksesuarais.  

Net ir šiandienos nuotraukos herojus pypkę pasirinko, kaip neabejotinai pagrindinį savo įvaizdžio akcentą, ir nors įtariu, kad šįkart tai tik butaforinis aksesuaras, būtent pypkė visam įvaizdžiui suteikia šarmingą tariamo solidumo įspūdį.  

Na, bet jei esate tikri, kad pypkė skirta ne jums, šiandien puiki proga pasigrožėti dabar itin madingo, it antra oda prigludusio silueto, švarku ir prie jo puikiai priderinta ryškiaspalve kišenėlės dekoracija – fantazija.

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius