-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gatvės stilius: šmaikščios detalės

Šiek tiek atvėsus Vilniaus orams, galime aptarti ir šio saviironijos nestokojančio vaikino nestandartinį stilių. Šiandienos stilingasis yra dar vienas puikus skirtingų sezonų atributikos maišymo tendencijos pavyzdys! Tad, kaip matome, net saulėtą dieną jis nebijo savo įvaizdžio akcentu pasirinkti išties su „kostiumu“ kontrastuojančią ir gan žiemiškai atrodančią sportišką kepuraitę!
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.

Kad ir kaip žiūrėtume į šiandienos nuotraukos herojaus stiliaus eksperimentų rezultatą, peršasi tik viena išvada – būtent toks truputį eklektiškas variantas, akivaizdžiai derantis prie šio mados mylėtojo pasaulėjautos, ir yra vienintelis sėkmingas būdas dėvėti pasirinktus drabužius. Nes nuoširdžiai tariant, pavieniai šio įvaizdžio elementai tikrai nėra nei išskirtinio grožio, nei išskirtinai madingi…

Tad šiandienos straipsnio misija yra mūsų šalelės, kurioje dažno vietinio stilisto nuomone visi turime atrodyti vienodi it robotukų armija, gyventojams priminti, jog jei galite didžiuotis laisvamaniška, kūrybiška prigimtimi ir jūsų nevaržo pasirinktos profesijos darbo aprangos etikos taisyklės – nebūtina atrodyti kaip visi, nes jūsų išvaizda yra dar viena jūsų asmenybės išraiška, kuria prisistatote aplinkiniais!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius