-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: tobulumo paieškos ir skrybėlės vyrams

Ar mada gali būti patogi? Deja, dažnas mados mylėtojas pripažins, kad išraiškingiausi drabužiai ar aksesuarai niekada nenusipelno dar ir patogiausiųjų titulo. Taip jau yra, kad mados tendencijos vis siūlo kaip nors mūsų judesius ar „judėjimo kryptį“ varžančius aprėdus, o kartais tenka pasimatuoti batelius, kurie net ir sėdint yra nepakenčiamai nepatogūs.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.

Tad ką begėdiškai nepraktiško šiai vasarai mums siūlo naujausios mados kryptys? Ogi, amžinai vasariška, balta spalva šiemet tampa išties vienvalde dominante kelnių tendencijose tiek vyrams, tiek moterims. Tenka pripažinti, nors moterims ir buvo siūlomos ilgos, dramatiškai platėjančios sniego baltumo kelnės, jos visgi nelabai paplito stilingųjų tarpe ir, manau, būtent dėl neįtikėtino nepraktiškumo priežasties.

Vyrams mados korifėjai buvo kiek nuolaidesni – tiek šią, tiek kitų metų vasarą bus madingos baltos trumpintos kelnės, kurios visgi palieka galimybę laisvai judėti ir didžiam džiaugsmui nesivelka žeme.

Šiandienos stilingasis galėtų simbolizuoti tobulumo ieškotojo pavyzdį: net ir plieskiant nevaldomai vasaros saulei, jis renkasi kostiumo tipo įvaizdį ir vieną subtiliausių – rudos bei mėlynos spalvų – derinį. O kur dar šiemet visų mados mylėtojų taip trokštama skrybėlė – būtent tokio tipo galvos apdangalai vyrams yra drąsiai vadinami ryškiausia šios vasaros tendencija!

O jūs, ar jau turite vasariškai nuteikiančią ir taip pasaulio stilingųjų pamėgtą skrybėlę?

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius