Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: vyrai iš naujo atranda derinius juoda-balta

Juodos ir baltos deriniai drąsiai priskirtini klasikiniams, „amžinai teisingiems“ spalvų junginiams. Bet reikia pripažinti, kad jau seniai tobulumas nėra grožio sinonimas! Tad renkantis tokius pavojingai teisingus derinius, kaip juoda-balta ar juoda-raudona, dažnai rizikuojama atrodyti nepakenčiamai nuobodžiai.
Gatvės stilius Italijoje
Gatvės stilius Italijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

Tačiau pernai mados pasaulio įtakingieji, matyt, visgi nusprendė mesti iššūkį patys sau ir būtent juoda- balta derinius iškėlė ant pjedestalo. Rezultatas buvo tiesiog stulbinamas – praeitos vasaros moteriškosios mados podiumai buvo tiesiog nusiaubti įkyriai dažnai atsikartojusių, juodai baltų, grafinių raštų audinių, o įdomiausia tai, kad ši tendencija tik dabar po truputį persikelia į vyriškosios mados krypčių „naujienas“.

Visgi akcentuojama, jei jau rengtis šių, viena kitai priešingų, spalvų drabužiais – tai rinktis tik išskirtinai drąsius raštus arba abejingų nepaliekančius siluetus!

Šiandienos nuotraukos herojus išties galėtų pretenduoti į šios tendencijos simbolio statusą.

Kiek ironiškas, bet neabejotinai originalus, juokdario apdarus primenantis kostiumas ir viską apvainikuojanti, pasitikėjimu savimi trykštanti veido išraiška.

Puikiai!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius