Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gauti darbą naujoje laidoje A.Paškevičiūtei padėjo žinios apie automobilius

Birželį TV6 eteryje pradėta rodyti nuotaikinga ir vasariška laida „Greiti ir įsiutusios“, kurios vedėja tapo žavioji Aistė Paškevičiūtė. Merginos manymu, pagrindinis koziris, dėl ko prodiuseriai atkreipė į ją dėmesį, buvo tai, jog neblogai išmano apie automobilius.
Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė / TV3 nuotr.

Noriai apie naująją laidą pasakojusi 23 metų mergina tapo nekalbi,  paklausta apie asmeninį gyvenimą. Aistė nenorėjo komentuoti kalbų, ar šalia įvairiuose renginiuose pastebimas choreografas Jevgenijus – naujasis širdies draugas.

– Kaip reagavote gavusi pasiūlymą vesti vasarišką TV laidą „Greiti ir įsiutusios“?

Be abejo, apsidžiaugiau. Ne pirmą kartą vedu vasarišką projektą – jie visados būna linksmi, greito tempo, efektingi, todėl nedvejodama sutikau.

– Kaip manote, kodėl laidos prodiuseriai atrinko būtent Jus? Ar tai lėmė Jūsų išvaizda, o gal patirtis televizijoje?

Nežinau, bet spėju, kad taip nutiko dėl kelių priežasčių: kad šiek tiek nusimanau apie automobilius, kad su ta komanda jau esu dirbusi ir kad vieni kitus jau pažįstame. Gali būti daug niuansų ir turbūt ne visus juos žinau. Niekada prodiuseriai neatskleidžia tokių dalykų, kodėl projektui pasirenka vieną ar kitą žmogų.

„Scanpix“ nuotr./Aistė Paškevičiūtė treniruojasi prieš 1000 km lenktynes
Aistė Paškevičiūtė

– Ar negaila kaitrią vasarą leisti filmavimo studijoje?

Mes filmuojame lauke, todėl aš ir saulės spėju pamatyti. Laidų filmavimai lankstūs, greitai ir kokybiškai dirbame, todėl darbas vasarą man didelių problemų nesukelia.

– Ar pati sutiktumėte būti šios laidos dalyvė?

Merginos, pasirodančios mūsų laidoje, nėra dalyvės – jos yra mano komandos narės. Dalyviai mūsų laidoje yra tik vaikinai, o pabūti jų vietoje, manau, būtų visai smagu.

– Jūsų laida vadinama savotišku vyriškumo testu. Koks tikras vyras yra Jums, kokiomis savybėmis turi pasižymėti?

Vyro, kuris dalyvauja mūsų laidoje, būtinos savybės yra trys: jis turi gerai išmanyti automobilius, sportą ir moteris. O aš savo kriterijų nenorėčiau atskleisti (juokiasi).

– Laidos dalyvių dėmesį viktorinos metu išblaškyti stengiasi žavios merginos. O kas Jus gyvenime labiausiai išmuša iš vėžių?

Labiausiai iš vėžių išmuša netikėtos situacijos. Kai iškyla kokia nors problema, ją sprendžiu, ir viskas, stengiuosi niekada nesutrikti.

– Esate prisipažinusi, kad automobiliai – Jūsų didelė aistra. Kokie automobiliai labiausiai patinka? Kokį vairuojate pati?

Paradoksas – šiuo metu jokios mašinos nevairuoju. Automobilis man kol kas yra nereikalingas, nes dabar gyvenu centre. Patinka labai įvairūs automobiliai, nesu vienos automobilių markės gerbėja. Kiekvienas automobilis turi savotiško žavesio: ir apie seną golfą, ir apie naujausią sportinį automobilį savo laidoje turiu ko įdomaus paklausti. Man patinka automobiliai su mechanine pavarų dėže. Automobilį, turintį automatinę pavarų dėžę, patogiau vairuoti, bet su turinčiu mechaninę – daugiau malonumo.

TV6 nuotr./Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė

– Ar mėgstate greitį?

Mano tikslas – ne greitis, nesiekiu kokių nors rekordų. Siekiu, kad važinėti būtų įdomu ir malonu, o ne nuspausti greičio pedalą iki galo.

– Kur ateityje įsivaizduojate save – versle ar televizijoje? Ėmėte organizuoti renginius... Gal vis dažniau naudosite Tarptautinio verslo mokykloje įgytas žinias?

Gyvenimas gali pasisukti visaip – tokių dalykų suplanuoti nėra įmanoma. Džiaugiuosi, kad toje mokykloje esu įgijusi žinių, ir jas panaudosiu iškart, kai tik pasitaikys proga. Apie ateitį, be abejo, mąstau, tačiau ką konkrečiai – nenorėčiau atskleisti, nes tai gali ir neišsipildyti.

– Anksčiau galvojote išvažiuoti gyventi į užsienį. Ar šių planų dar nepamiršote?

Aš juos visada turiu omenyje, bet šiuo metu taip viskas susiklostė, kad išvykti nėra reikalo – yra darbų ir pirmiausia noriu juos baigti. O kai darbų neliks, iš naujo pagalvosiu apie užsienį.

– Planavote įsigyti nuosavą būstą – ar ėmė pildytis ši svajonė?

Ne, reikalai šia tema visai nepasistūmėjo. Kodėl? Dėl mano asmeninės ekonominės situacijos (juokiasi). Būstas – tai ne nauja suknelė. Vis dar gyvenu studentiškai nuomojamame bute su drauge.

– Ką esate suplanavusi vasarą, be filmavimų? Galbūt kokių nors kelionių?..

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Aistė Paškevičiūtė su draugu Dominyku
Aistė Paškevičiūtė su draugu Dominyku

Ne, tiesiog esu suplanavusi porą renginių, kuriuos turiu organizuoti, tad jais ir užsiimsiu vasarą. Ar ketinu nors kiek pailsėti? Kaip Dievas duos. (Šypsosi.)

– Kaip sutariate su buvusiu vaikinu lenktynininku Dominyku? Ar likote draugai?

Gerai... Mes sutariame puikiai. (Šypsosi.)

– Ar šiuo metu turite draugą? Spaudoje esate poruojama su  metais vyresniu choreografu Jevgenijumi Tichonovu, su kuriuo įvairiuose renginiuose esate kartu pastebėti jau ne kartą. Ar šios kalbos turi pagrindą?

Nieko šiuo klausimu pakomentuoti negaliu – su kuo nori, tegul ir poruoja. (Juokiasi.) O ką aš galiu padaryti, juk nesėdėsiu dabar namuose užsidariusi... Nesuvaldysiu šito proceso – būna, kad ir daug melo apie mane prirašo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius