Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tapęs elgeta, Gediminas Jaunius išvengė peilio į paširdžius

Jau šį trečiadienį 20.10 val. TV3 socialiniame projekte „Turtuoliai–vargšai“ kardinaliems pokyčiams ryšis ir į netikėtas situacijas paklius TV laidų vedėjas ir prodiuseris Gediminas Jaunius. Pirmąjį netikėtumą vyras patirs, pamatęs savo atvaizdą veidrodyje po to, kai laidos grimerė padarys jam specialų makiažą.
Gediminas Jaunius
Gediminas Jaunius / TV3 nuotr.

„Tu gali prarasti pinigus, susigadinti gyvenimą, netekti gyvenamo ploto, bet, pasirodo, gali prarasti ir stilių“, – neslėpdamas pasišlykštėjimo klijuojamais ūsais piktinosi Gediminas.

Televizijos žvaigždei trečiadienio vakarą teks dvi užduotys – susitikti su draugais ir pavalgyti mėgstamame restorane bei prašyti išmaldos prie Aušros vartų.

Priartėjus prie bažnyčios vyrui baimė tik didės. Karšta saulė ir žmonių abejingumas Gediminui sukels pyktį. „Juk tu gali į gatvę išeiti prispaustas ligos, o kai praeiviams esi tuščia, pasibjaurėjimą kelianti būtybė, nieko gero nesitikėk“, – po netikėtos patirties kalbės TV3 socialiniame projekte dalyvaujantis vyras.

Naujokus dažnai lydi sėkmė, tačiau šiuo atveju Gediminą lydės ne tik netikėtumai, bet ir konfliktai. Naujam elgetai vietiniai benamiai ne tik neleis sėdėti „jų vietoje“, bet ir grasins susidorojimais bei smurtu.

„Aš buvau pasiruošęs bet kurią akimirką užsidengti veidą, nes iš jų gali tikėtis visko. Ir peilio į paširdžius, ir spyrio į galvą“, – sukrėstas realybės sakys G. Jaunius.

Socialinio projekto „Turtuoliai–vargšai“ antrasis dalyvis buvo užsibrėžęs gatvėje iš praeivių surinkti dvidešimt litų. Ar pavyko Gediminui įvykdyti užduotis ir kaip susikirs jo keliai su kitu laidos herojumi – jau dešimtmetį elgetaujančiu kapitonu Aleksandru, sužinosite liepos 14-osios vakarą 20.10 val. per TV3.

Po pirmosios TV3 realybės dramos serijos vieną įsimintiniausių gyvenimo išbandymų patyrusi dainininkė Nijolė Pareigytė perduoda estafetę ir patarimus kitiems kolegos, o jų istorijos TV3 žiūrovus sujaudina. Po pirmosios „Turtuoliai–vargšai“ laidos atsiliepė daug geros valios žmonių, kurie nori padėti likimo nuskriaustiesiems. Kaunietės, septynių vaikų mamos Zulfijos Čapskienės šeimai TV3 žiūrovai jau paaukojo naują televizorių, maisto ir žaislų vaikams.

„Šiuo metu sunku visiems, bet aš galiu sau leisti nors kiek padėti daugiavaikei šeimai. Nereikalingi baldai ir drabužiai, kuriuos mano vaikai išaugo – jiems pravers“, – sako ponia Janina iš Kauno, pas Zulfiją suskubusi su keliais maišais daiktų.

Specialus socialinis projektas „Turtuoliai–vargšai“ ir Gedimino Jauniaus nuotykiai gatvėje – šį trečiadienį, liepos 14 dieną, 20.10 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius