Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Genutė Žalienė. 20 faktų, kurių apie mane nežinojote (papildyta gruodžio 3 d.)

Nors paprastai savo herojų prašome išvardyti 15 faktų, kurių aplinkiniai apie juos nėra girdėję, su kompanijos „Kristiana“ viešųjų ryšių atstove G. Žaliene (30) to padaryti nepavyko – ji apie save galėtų pasakoti daug ir labai įdomiai, todėl leidome pasireikšti.
Genutė Žalienė
Genutė Žalienė / Ievos Korsakaitės nuotr.

1. Mano natūralūs antakiai yra tamsūs ir labai stori. Paauglystėje juos pešiojau iki siūliukų, todėl dabar nebepavyksta atsiauginti tokių storų.

2. Labai bijau pelių, žiurkių, gyvačių ir kitų šliužų.

3. Nuo aštuonerių metų lankiau jojimo mokyklą. Labai mylėjau žirgus, bet dar labiau jų bijojau. Kai man buvo trylika, vienos miesto šventės metu nukritau nuo širdo. Buvo ne tiek baisu, kiek gėda prieš svetimus žmones. Kitą dieną, net neatsisveikinusi su trenere ir palikusi jojimui skirtus drabužius, žirgų priežiūros priemones, šią sporto šaką mečiau.

4. Mano natūrali plaukų spalva yra tamsiai ruda, tačiau turiu nemažai žilų plaukų, dėl to kas tris savaites tenka dažyti jų šaknis.

5. Mano batų dydis – keturiasdešimtas. Kai buvau paauglė, gėdindavausi savo didelės pėdos, todėl pirkdavau net keliais dydžiais mažesnius batus, kankindavausi, kad tik ta mano pėda atrodytų mažesnė.

6. Nemėgstu stringų ir liemenėlių su krūtis didinančiomis pagalvėlėmis – tokių nedėviu ir net neturiu savo spintoje.

7. Kai skaitau įdomią ar vertingą knygą, mėgstu ją konspektuoti. Turiu krūvas sąsiuvinių, į kuriuos surašyti tikri perliukai. Būtinai kada nors juos iš naujo perskaitysiu.

8. Labiausiai mėgstu riebų ir aštrų maistą, o saldumynai man galėtų neegzistuoti.

9. Jau daugelį metų naudoju dekoratyvinę „Chanel“ kosmetiką. Ji man nepakeičiama. Ypač patinka nagų lako spalvos.

10. Mėgstu kvepalus. Juos suskirsčiau į įvairias kategorijas: „dalykiniams susitikimams“, „laisvalaikiui“, „vakarui“, „sėkmei“. Mane labiausiai žavi „Creed“ aromatai.

11. Jau kelerius metus esu sąmoningai atsiribojusi nuo negatyvių žinių: neskaitau, nežiūriu ir neklausau informacijos apie kriminalinius nusikaltimus ir nelaimes. Būdama namie, visai nežiūriu televizoriaus.

12. Skaniausias patiekalas – lašiša apskrudusia odele. O iš lietuviškų patiekalų labiausiai mėgstu traškius bulvinius blynus.

13. Be dvynės sesers, apie kurią visi žino, dar turiu dvidešimties metų brolį. Tiesa, jis įnikęs į knygas, mokslus, dalyvauja įvairiuose konkursuose, su juo ryšio beveik nepalaikau.

14. Šią vasarą dalyvavau dviračių maratone. Palaikiau kompaniją vienam žmogui. Tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. Nors ištvermės man pakanka, nepajutau malonumo. Ši sporto šaka manęs neužkabino.

15. Nesuprantu, nemėgstu ir nedalyvauju „mergaitiškuose“ vakarėliuose.

16. Merkiamas gėles mėgstu kur kas labiau nei vazonines.

17. Kūno priežiūrai skiriu didesnį dėmesį nei drabužiams.

18. Sunkiai įsimenu skaičius, net negalėčiau pasakyti, koks mano automobilio numeris. O ir savo mobiliojo telefono numerį prireikus turiu pasitikslinti.

19. Nemėgstu tendencijų – tiek drabužių mados, tiek populiarių posakių, veiklų ar manierų. Netgi priešingai – man nepatrauklu tai, kas visų garbinama.

20. Lengvai galiu nusipirkti lėktuvo bilietą ir visiškai viena išskristi į nežinomą šalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius