Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerbėjų minios plūdo į „Aerosmith“ koncertą

JAV roko dievai „Aerosmith“ penkiukė toliau tęsia koncertinį turą „Global Warming Tour“. Trečiadienį grupė surengė koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje.
Grupės „Aerosmith“ gerbėjai
Grupės „Aerosmith“ gerbėjai / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pirmieji grupės gerbėjai į areną pradėjo rinktis likus valandai iki koncerto. Ištikimiausieji, kurie augo skambant „Aerosmith“ dainoms, atvyko pasipuošę marškinėliais, ant kurių puikavosi grupės logotipas ar grupės narių atvaizdai. Kai kurie gerbėjai atvyko su plakatais, kuriuos ketino parodyti koncerto metu.

VIDEO: JAV roko dievų „Aerosmith" koncertas Vilniuje

Eilėje į areną patekti laukianti Vitalija iš Vilniaus sakė, kad yra grupės gerbėja nuo jaunystės, todėl negalėjo praleisti progos pamatyti savo dievukų. „Malonu, kad tokio lygio žvaigdės atvyksta pas mus. Užaugau su jų muzika, todėl nekantrauju pamatyti vyrukus ant scenos. Savo sūnaus paprašiau, kad man prieš koncertą nupirktų marškinėlius su grupės užrašu, tai juos šį vakarą ir apsivilkau“, – portalui Žmonės.lt sakė moteris.

Tarp gausiai susirinkusių grupės gerbėjų galima buvo pamatyti ir jaunimo, ir vyresnės kartos atstovų. „Aerosmith“ hitai lengvai randa kelią į klausytojų širdis ir visai nesvarbu, kiek muzikos mylėtojui yra metų.

Prieš pasirodymą koncerto rengėjai pranešė, kad pamatyti JAV roko legendų trečiadienio vakarą bilietus įsigijo daugiau nei 10 tūkst. žmonių. Išskirtinio koncerto Lietuvoje nepraleido ir būrys šalies pramogų atstovų.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Grupės „Aerosmith“ gerbėjai
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Grupės „Aerosmith“ gerbėjai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius