-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausia mano kelionė: Simona Starkutė Dominikoje neišdrįso įkelti kojos į džiungles

Rubrikoje „Geriausia mano kelionė“ savo bene ypatingiausios kelionės į Dominikos Respubliką įspūdžiais ir patarimais sutiko pasidalinti viena žinomiausių Lietuvos manekenių Simona Starkutė. Prieš maždaug trejus metus egzotiškoje Karibų jūros valstybėje mergina atsidūrė dėl ten numatytos fotosesijos ir, kaip pati teigė, labai nenorėjo ten vykti, tačiau sugrįžusi galėjo drąsiai tvirtinti, kad tai – vienas gražiausių pasaulio kampelių.
Simona Starkutė
Simona Starkutė / Asmeninio albumo nuotr.

„Dominikos Respublikoje vyko darbinė fotosesija, tikras atostogas, kurių metu nereikėjo dirbti, gal išvis tik kartą ar du per gyvenimą esu turėjusi“, – teigė portalo Žmonės.lt kalbinta Simona.

„Labai nenorėjau ten skristi – gal labiausiai todėl ir įsiminė ši kelionė (juokiasi). Gyvenau Majamyje ir kitos manekenės, kurioms buvo tekę skristi į Dominikos Respubliką dirbti, vis skundėsi, kad ten labai daug visokiausių parazituojančių vabzdžių ir kitokių keistų gyvių, o aš laaaabai nemėgstu visokių vorų ir kitų nemalonių padarų“, – savo pasakojimą pradeda S.Starkutė.

Vis dėlto prisiklausiusius panašių gąsdinimų Simona ramina ir pataria nebijoti: merginos teigimu, savaitę praleidusi Dominikos Respublikoje ji nepatyrė jokio diskomforto ir nesusidūrė su jokiais „bjauriais padarais“. „Galiu nuraminti tuos, kurie turi panašią baimę – viskas ten gerai, tiesiog nereikia lįsti į džiungles“, – kvatojosi Simona.

Karštis ir drėgnas oras

S.Starkutė, svajojančius nuvykti į Dominikos Respubliką, perspėja: karštis sezono metu vidurdienį gali siekti net 40 laipsnių šilumos, o pats oras – labai drėgnas.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė

„Oras ten – puikus, tik kad drėgnas. Žmonėms, kurie jaučia diskomfortą dėl drėgno oro, patariu ten nevykti, nes tikrai labai jaučiasi. Man pačiai tai netrukdė, nes labai sveika odai, plaukams ir nagams (šypsosi). Kažką daryti ten gali maždaug iki dvyliktos valandos, nes po jos kokioms trims valandoms reikia tiesiog užsidaryti kambaryje dėl karščio – jis tokiu metu beprotiškas. Sezono metu susiruošę į Dominiką tegu ima tik labai lengvus drabužius“, – teigė Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė

Mergina negailėjo gražių žodžių vietiniams gyventojams, kurie, anot jos, labai malonūs turistams, visada besistengiantys padėti, besišypsantys ir malonūs.

„Viešbučiai ten tikrai puikūs, aptarnavimas – superinis, žmonės be galo draugiški, jų virtuvė – taip pat labai gardi. Priekaištų jokių neturėjau ir, manau, kokybiško poilsio pasiilgę keliautojai ten pabuvę pasakytų tą patį“, – svarstė Simona.

Ne vieta užkietėjusiems klubinėtojams

S.Starkutės teigimu, Dominikos Respublika – tobula vieta ištroškusiems ramaus poilsio, vertinantiems ramybę ir gamtos grožį. Anot merginos, ieškantys įspūdingų naktinių klubų ir vakarėlių iki ryto jų čia tikrai neras.

Asmeninio albumo nuotr./Simonos Starkutės akimirka iš Dominikos Respublikos
Asmeninio albumo nuotr./Simonos Starkutės akimirka iš Dominikos Respublikos

„Tai tikrai netinkama vieta žmonėms, kurie planuoja kelionę su vakarėliais iki paryčių. Žmonių ten mažai, ramybė, tyla – visiškas poilsis. Mėgstantiems Ibizos vakarėlius ten ne vieta – manau, kad tikrai pagalvotų, kad ne ten pataikė“ – juokėsi Simona, patikinusi, kad Dominikos Respublika – tiesiog tobula vieta medaus mėnesiui ar privataus poilsio pasiilgusiems įsimylėjėliams.

„Apskritai aš esu iš tų žmonių, kurie mėgsta gulėti paplūdimyje ir mėgautis kokteiliais, aktyvus poilsis – ne man“, – prisipažino kikendama Simona, tačiau tiems, kurių nedomina toks poilsis, ji rekomenduoja pamatyti Dominikos džiungles.

„Pati nebuvau įkėlusi ten kojos, nes manęs ten net už pinigus nenuvarytų, bet girdėjau ir mačiau nuotraukose, kad džiunglės ten – pasakiško grožio“, – šypteli Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius