Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gerumo dienos“ svečius vienijo atjauta ir balta spalva

Penktadienį „Ūkio banko teatro arenoje“ įvyko devintasis LNK „Gerumo dienos“ labdaringas renginys, kurio metu tautiečiai buvo kviečiami ištiesti pagalbos ranką vėžiu sergantiems žmonėms. Visą savaitę žmonės galėjo aukoti pastarosios nelaimės ištiktiesiems tautiečiams ir finalinio renginio metu buvo pasiekta įspūdinga, kone du milijonus litų siekianti suma.
„Gerumo dienoje“ su vėžiu kvietė kovoti garsūs atlikėjai
„Gerumo dienoje“ su vėžiu kvietė kovoti garsūs atlikėjai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Įspūdingai atrodė į renginį susirinkusieji svečiai, organizatorių tradiciškai paprašyti vilkėti baltos spalvos drabužiais, simbolizuojančiais gerumą, tyrumą ir kilnumą. Baltai pasipuošusioje minioje buvo galima išvysti daugybę garsių Lietuvos žmonių: politikų, dainininkų, aktorių ir pramogų pasaulio atstovų bei įvairiausių visuomenės veikėjų.

Kazimiera Prunskienė, Artūras ir Jolanta Paulauskai, Viktoras Uspaskich, Andrius Kupčinskas, Antanas ir Daina Bosai, Andrius Šedžius su Monika Kvietkute, Vitalijus Cololo, Algis Greitai, Agnė Jagelavičiūtė su mama Nijole, Jokūbas Bareikis ir aibė kitų garsių žmonių atvyko išreikšti solidarumą ir vienybę. Susirinkusiųjų akyse spindėjo nuoširdumas, begalinis noras padėti ir, retkarčiais, ašaros.

Scenoje kūrinius atliko populiariausi Lietuvos dainininkai: Egidijus Dragūnas, Sasha Song, Donatas Montvydas, Inga Valinskienė, Mundis, Deivis, Ilja, „69 danguje“, „Studentės“, Vilija, Evelina Anusauskaitė ir begalė kitų, scenoje taipogi švytėjusių šviesiomis, viltingomis spalvomis. Atlikti kūriniai ne tik virpino jautriausias žiūrovų sielos kerteles, bet ir skleidė viltį bei tikėjimą.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Gerumo dienoje su vėžiu kvietė kovoti garsūs atlikėjai
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./„Gerumo dienoje“ su vėžiu kvietė kovoti garsūs atlikėjai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius