-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienį švenčianti Akvilina Ubartaitė: „Visada dėkoju gyvenimui už kiekvieną mestą iššūkį ir nesvarbu, koks jis bebūtų: geras ar blogas“

Gegužės 17-ąją vienos telekomunikacijų bendrovės reklaminis veidas ir modelis Akvilina Ubartaitė švenčia savo 24-ąjį gimtadienį ir pradėjo šią dieną itin produktyviai. Jau 8 valandą ryto Akvilina plušėjo teniso aikštelėje, o vakare mergina planuoja pasisėdėjimą su artimiausiais draugais vieno sostinės restoranų terasoje.
Akvilina Ubartaitė
Akvilina Ubartaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Pirmosios pasveikino mano nuostabios draugės – kambariokės Rima Agnietė ir Sigita. Jau ruošiausi eiti miegoti vakar vakare, o išėjusi iš vonios kambario pamačiau savo brangiąsias su šampanu ir kitais siurprizais, buvo tiesiog nuostabu“, – Žmonės.lt pasakojo A.Ubartaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Akvilina Ubartaitė
Asmeninio albumo nuotr./Akvilina Ubartaitė

Mergina atskleidė, kad vakare laukia jaukus paminėjimas su artimiausiais žmonėmis, ji su nekantrumu laukia susitikimo. Akvilina teigė, kad gimtadienio paminėjimą rengia su intencija visiems susirinkti ir drauge pabūti, nes per darbus ir įtemptą gyvenimo būdą sunku visiems atrasti laiko ir susibėgti, parodyti vienas kitam dėmesio.

Paklausus apie sveikinimus, A.Ubartaitė tvirtai atsakė: „Man didžiausia dovana – žmogaus dėmesys ir gražūs palinkėjimai. Labai netoleruoju tokių pasveikinimų socialiniame tinklalapyje kaip: „Su!! Sveikinu.“ Dievaži, atrodo taip atmestinai. Man nereikia sveikinimų iš pareigos, tiesiog norisi nuoširdumo.“

Žvilgtelėjusi į praėjusius metus Akvilina teigė, kad jie buvo pilni iššūkių. „Vienu metu turėjau vadinamąjį juodą laikotarpį, bet gale dienos visada dėkoju gyvenimui už kiekvieną mestą iššūkį, koks jis bebūtų: geras ar blogas.  Esu įsitikinusi, kad tokiu būdu mes užaugame, tampame asmenybėmis“, – pasakojo mergina.

O koks gimtadienis be palinkėjimų? Akvilina sau palinkėjo dar daugiau gyvenimo iššūkių, netikėtumų ir dar daugiau blogų žmonių aplinkui, kurie kelyje užgrūdina. O, svarbiausia, gimtadienį švenčiantis modelis sau nepamiršo palinkėti meilės, kurios niekada nebus per daug.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius