Gimtadienį švenčianti Rasa Židonytė: „Su Donatu yra kitokie santykiai – vienas kitam dovanojame ypatingą dėmesį“

Teisininkė ir šokėja Rasa Židonytė (28) pirmadienio rytą į darbą skubėjo nešina tortu ir šampanu – šiandien moteris švenčia 28-ąjį savo gimtadienį.
Rasa Židonytė
Rasa Židonytė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Rasa portalui Žmonės.lt prisipažino, kad gimtadienio šį vakarą nešvęs, nes tai jau padarė su draugėmis. „Penktadienį turėjome linksmą vakarą, o šiandien – sveikinimų priėmimas ir rami bei darbinga diena“, – pasakojo R.Židonytė.

Moteris teigė, kad sveikinimai pradėjo plaukti nuo pat ryto, o pirmasis tai padaręs – geras bičiulis. Prabilus apie dovanas, Rasa pasakojo, kad šiais metais gavo itin daug moteriškų dovanų.

„Gavau kosmetikos, papuošalų, dovanų čekių. Prisipažinsiu, kad nelabai vertinu materialias dovanas. Man mieliau yra netikėtas ir netradicinis dėmesys. Šio gimtadienio proga to sulaukiau iš parduotuvės kasininkės. Nuėjau nusipirkti šampano ir manęs paprašė asmens dokumento, nes jiems pasirodžiau per jauna. Buvo žiauriai faina, aš kasininkei padėkojau už tokį įvertinimą, o ji net nuraudo dėl to. Žinoma, daiktai kaip ir gėlės: smagu, kai juos gauni“, – atviravo Rasa.

Paklausta, ko palinkėtų sau šiais metais, R.Židonytė vienbalsiai ir ilgai negalvojusi atsakė: „Labai trūksta vidinės ramybės, reikėtų mažiau rūpintis kitais žmonėmis, kurie nėra man artimi. Besirūpindama kitais išnaudoju daug energijos, saikingai reikėtų tai daryti.“

Pernai dalyvaudama šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ Rasa užmezgė romaną su šokių partneriu Donatu Baumila, tad smalsu, ką jis padovanojo Rasai gimtadienio proga?

„Nelabai galiu pasakoti. Padovanojo rūpestį ir dėmesį. Su Donatu yra kitokie santykiai, todėl vienas kitą apsidovanojame ypatingu dėmesiu“, – mįslingai kalbėjo R.Židonytė, kuri pastaruoju metu itin retai sutinkama viešumoje su Donatu, o prieš kurį laiką buvo pasklidę gandų, kad pora pasuko skirtingais keliais.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su Donatu Baumila ir paklausus, kaip pasveikino ar dar sveikins Rasą, vyras nesileido į kalbas. „Nežinau, – teatsakė D.Baumila. – Yra daug įdomesnių temų: apie muziką, apie gyvenimą, o ši tema nusibodusi ir man, ir kitiems. Iš principo nešnekėsiu apie tai.“

Donatas Baumila ir Rasa Židonytė
Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius