Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Gintaras Einikis – vėl teisme: gavo baudą

Buvusiam krepšininkui Gintarui Einikiui į teismą tenka eiti kaip į darbą – šią savaitę Klaipėdos miesto apylinkės teisme vėl nagrinėjama byla, kurioje skamba ir jo pavardė.
Gintaras Einikis
Gintaras Einikis / Egidijaus Jankausko/15min nuotr.

Šį kartą atversta byla, menanti vasario 25-osios įvykius. Buvo nepraėjusios nė dvi savaitės po to, kai G.Einikis teisme teisinosi, jog išgėręs garsiai keikėsi laiptinėje ir taip drumstė aplinkinių ramybę.

Dabar teisme nagrinėjama istorija, kai anonimas pranešė apie neblaivų G.Einikį, bandantį įlipti į savo automobilį. Pranešėjui pasirodė, kad girtas vyras ketina kur nors važiuoti.

Į vietą atvykę policijos pareigūnai buvo iškeikti. Siužetas apie sunkiai aplinkoje besiorientuojantį vyrą buvo parodytas laidoje „Farai“. Pareigūnai gražiuoju bandė įkalbinti jį išlipti iš mašinos, tačiau veltui. G.Einikis garsiai keikėsi, neklausė nurodymų, todėl buvo jėga ištrauktas iš automobilio, parverstas ant žemės, jam buvo uždėti antrankiai.

G.Einikiui už pareigūno įžeidimą ir pažeminimą grėsė bauda nuo 90 iki 140 eurų, už viešosios tvarkos pažeidimą – nuo 30 iki 140 eurų.

Teismas jam už nusižengimus skyrė 100 eurų baudą. Išgirsti teismo sprendimo buvęs krepšininkas nepanoro, nors išvakarėse į bylos nagrinėjimą atėjo ir su žmona, ir su dukra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius