Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Karaliūnaitė – apie viešus Marco Canuelio kaltinimus: „Mes jau dvejus metus nesame kartu“

Gintarė Karaliūnaitė nusprendė nebetylėti. Po to, kai jos vyras Marcas Andre Canuelis viešai apkaltino Gintarę bandymu atimti jųdviejų vaiką, dainininkė 15min prisipažino, kad ji su Marcu jau dvejus metus nebekuria bendro gyvenimo. Mažoji dukra visą laiką gyveno su mama, o tokie vyro vieši pareiškimai, anot Gintarės, tėra jo nuotaikos svyravimai.
Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas André Canuelis
Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas André Canuelis / Viganto Ovadnevo ir asmeninio albumo nuotr.

Gintarė Karaliūnaitė apie Marco Andre Canuelio įrašą socialiniame tinkle sužinojo, kai su ja susisiekė 15min.

Dainininkė prisipažino, kad ji su Marcu jau seniai kartu nebegyvena. „Mes jau dvejus metus esame išsiskyrę, tik dar neoficialiai. Lietuvoje jis nerado darbo, negalėjo savęs išlaikyti, nepritapo, jam buvo sunku mokytis lietuvių kalbą, todėl nusprendė grįžti atgal į Kanadą“, – 15min sakė Gintarė Karaliūnaitė.

Pasak atlikėjos, tokie Marco žodžiai feisbuke – tik bandymas atkreipti į save dėmesį.

„Marcas yra labai emocingas. Kadangi esu žinomas žmogus, jam lengva į save taip atkreipti dėmesį. Mes juk esame susituokę Lietuvoje, dukra gimus taip pat čia, tai ir taip aišku, kad išsiskyrus, ji liks Lietuvoje su manim ir jam bus priteista mokėti alimentus vaiko išlaikymui. Kol nėra oficialiai priteista, jis gali nemokėti tų pinigų. Bet gali viešai kalbėti ir žino, kad žiniasklaida sureaguos. Tuo jis man jau seniai grasina. Jau 2 metus vyksta toks psichologinis smurtas, šantažas. Aš stengiausi šių dalykų neviešinti ir būčiau toliau tylėjusi, nes juk yra mažas vaikas“, – kalbėjo atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gintarės Karaliūnaitės vyras Marcas Canuelis: „Žmona bando atimti iš manęs vaiką“

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Karaliūnaitė Canuel su dukrele Sofia ir vyru Marco André
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Karaliūnaitė Canuel su dukrele Sofia ir vyru Marco André

Oficialioms skyryboms, Gintarė sako, kol kas dar yra nepasiruošusi: „Aš tiesiog neturėjau dar tam jėgų ir laiko. Dukrytė dabar pradės eiti į darželį, dažnai serga, ką suplanuoji, viską tenka atšaukti. O ir šiaip tempiau gumą, kad nebūtų viešumo, man juk šita situacija nekelia džiaugsmo. Skyrybų priežastys buvo labai rimtos, dėl kurių visi pradėtų kištis ir aš nebegalėsiu nekalbėti, o aš norėčiau nekalbėti.“

Pasak Gintarės, jau metus Kanadoje gyvenantis Marcas lapkritį buvo savaitei atvykęs į Lietuvą aplankyti dukros, tačiau finansiškai prie mažylės išlaikymo jis prisidėti vengia.

„Aš viena rūpinuosi vaiku, jis prisideda tik tada, kai yra nuotaika. Kai paprašau pervesti kiek pinigų, nes mergaitei reikia naujų batų ar dviratuko, tada jis labai supyksta. Jis nori likti tėvu, bet nė kiek nenori prisidėti. Kaip ir daugeliui vyrų, jam atrodo, kad tuos pinigus moterys išleidžia sau“, – kalbėjo nusivylusi G.Karaliūnaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Karaliūnaitė-Canuel su dukra Sofija
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Karaliūnaitė-Canuel su dukra Sofija

Atlikėja sako, kad daugiausiai Marcas su dukra bendrauja internetu, o kai mažoji nenori kalbėtis – kaltina Gintarę.

„Jis reikalauja kalbėtis su dukra „Skype“, o juk dukrytei kitą mėnesį bus tik 3 metai. Jai neįdomu, ji nenori. Jai tai neatrodo tikra. O kai jam pasakau, kad mažoji nori išjungti kompiuterį, tai jam prasideda paranoja, kad aš ją nuteikinėju. Bet ar gali primokyti tokį mažą vaiką... Be to, mes išsiskyrėm, kai jai buvo metukai ir keli mėnesiai, ji apskritai nelabai jaučia tą ryšį. Ir aš tikrai nieko nedarau specialiai, kad to ryšio nebūtų“, – 15min pasakojo Gintarė Karaliūnaitė.

Primename, kad Gintarė Karaliūnaitė ir kanadietis Marcas Andre Canuelis slapta susituokė 2013 metais. Po metų pora susilaukė dukters. Gintarė iš pirmosios santuokos augina sūnų. Ši santuoka su Marcu atlikėjai buvo trečioji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius